A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 Shop roku

HPE 8GB DDR3 1333MHz ECC Registered Dual Rank x4 Refurbished

Termékkatalógus
HPE 8GB DDR3 1333MHz ECC Registered Dual Rank x4 Refurbished
Szerver memória - gyárilag felújított, PC3-10600, ellenőrizd HP szerverrel való kompatibilitást (500662-B21)
Kód:  TH912c21 Termékszám:  500662-B21-RFB

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

HPE 8GB DDR3 1333MHz ECC Registered Dual Rank x4 Refurbished Megszűnt

HPE 8GB DDR3 1333MHz ECC Registered Dual Rank x4 Refurbished

Kiváló minőségű memóriamodul nagy teljesítményű rendszerekhez, szerverekhez és többprocesszoros számítógépekhez ECC támogatással. Az ECC technológia átláthatóan és valós időben ellenőrzi a memóriában tárolt adatok integritását. A HPE memória így felismeri és javítja a hibát egy bitben, és hibát észlel két bitben. Egyes memóriavezérlők az ECC memóriával együttműködve nagyobb méretű hibákat is javíthatnak. A legtöbb szerver alaplap ECC támogatással rendelkező memóriát igényel. Ez a DDR3 memória 8 GB méretű és 1333 MHz-en fut. 

 A 8GB-os 1333 MHz-es HPE DD3 szerver memória főbb jellemzői 

  • Kiváló minőségű memória modul
  • Nagy teljesítményű rendszerekhez, szerverekhez és többprocesszoros számítógépekhez
  • 8 GB-os DDR3 memória
  • ECC támogatás 
  • A HPE memórián registered chip található
  • A memóriamodul 1333 MHz-es 
  • Dual memory rank
  • "x4" chipelrendezés 

Registered memóriamodul 

 HPE registered memória saját vezérlővel rendelkezik, amely irányítja az egyes memóriamodulokhoz való hozzáférést, hogy megkönnyítse az alaplapon vagy processzoron található memóriavezérlő működését. A memória kívülről egyetlen modulnak tűnik, a register chip gondoskodik az egyes memóriacellákból történő olvasásról és írásról, és a vezérlő már műveletek eredményét továbbítja. Ez növeli a memória-hozzáférés hatékonyságát és a feldolgozási sebességet akkor is, ha egyszerre több memóriamodult is használ. Néhány szerver alaplap regisztrált memóriát igényel. 

 Dual memory rank memória 

 A memória két külön címezhető területet (memory rank) tartalmaz. A legtöbb szerver-chipset korlátozott memory rank-kel működik, vagy meghatározott az egyes slot-ok memóriakonfigurációja, így a beszerzés során figyelni kell erre az adatra a jövőbeni bővítéseket is figyelembe véve - amennyiben eléred majd a memory rank csúcsát az alaplapon, nem lehet majd további HPE modult hozzáadni akkor sem, ha maradt még üres slot.

 HPE RAM "x4" chipelrendezéssel 

 Az "x4" elrendezésű HPE memóriamodult a legnagyobb igényű felhasználáshoz tervezték, professzionális technológiák hosszú sorát támogatja, mint amilyen a multiple-bit error correction, a Chipkill, a memory scrubbing vagy az Intel Single Device DataCorrection (SDDC), így ideális kritikus fontosságú alkalmazásokhoz és fontos szerverekhez. 


A Hewlett Packard Enterprise, vagy röviden HPE, a globális technológiai vállalatok élvonalába tartozik. Átfogó termékportfóliót kínál, amely segít a különböző méretű vállalatoknak növekedni és gyarapodni. A HPE az adatközpontoktól kezdve a felhőn át a speciális szoftverekig terjedő termékpalettájával megfelel az ügyfelek minőségi és biztonságos IT-infrastruktúrára vonatkozó változatos igényeinek.

A HPE 2015. november 1-jén vált le anyavállalatáról, a HP-ről (Hewlett-Packard). Azóta vezető szerepet tölt be a vállalati technológiai piacon. A legkorszerűbb megoldásokat kínálja, amelyek nemcsak a HPE-t, hanem az ügyfeleit is az élvonalban tartják.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HPE 8GB DDR3 1333MHz ECC Registered Dual Rank x4 Refurbished. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si HPE 8 GB DDR3 1333 MHz ECC Registered Dual Rank x4 Refurbished. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte HPE 8 GB DDR3 1333MHz ECC Registrierter Dual Rank x4 Refurbished.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ