AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

3D Puzzle - Microrobot Tyrannotron

Termékkatalógus
3D Puzzle - Microrobot Tyrannotron
méretei 34 x 25 cm, 8 éves kortól
Kód:  HRAa6847 Termékszám:  8809050638216

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

3D Puzzle - Microrobot Tyrannotron

A robothadsereg máris készen áll, hogy meghódítsa a világot. A habszivacsból készült 3D puzzle segítségével nagyszerű móka és kaland lesz. A Microrobot Tyrannotron a Metasauruszok közé tartozik. Nagy félelmeket keltett az ősidőben. Most visszatér, hogy segítsen a mikrorobotoknak. Pusztító lövedékekkel felszerelve, a robothadsereg könyörtelennek bizonyul. A bátorságának és vadságának köszönhetően nem fog félni semmilyen ellenség előtt. 

Microrobots szerelés egyszerű és szórakoztató. Nincs szükség, hogy használjon ollót, vagy ragassza össze a darabokat könnyedén, de határozottan illik. A robot mozgatható ízületek, a tartós anyagból. Joggal ezért tartozik az új generációs intelligens játékok, amelyek fejlesztik a gyermekek fantáziáját és türelmet és azok használatáról megszerkesztésével 3D puzzle nem ér véget, hanem kezdődik.

A mikrorobot paraméterei

  • Méretek: 34 x 25 cm
  • 16 részből
 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: 3D Puzzle - Microrobot Tyrannotron Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 3D Puzzle - Microrobot Tyrannotron. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 3D Puzzle – Microrobot Tyrannotron. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 3D Puzzle - Microrobot Tyrannotron. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 3D Puzzle - Microrobot Tyrannotron.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ