Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Shop roku

4D City - London

Termékkatalógus
4D City - London
4,5 2 értékelés
fiúknak és lányoknak, ajánlott életkor: 4 év
Kód:  ZT219 Termékszám:  714832000519

4D City - London

Építse meg saját térképét /városmodelljét, beleértve az összes történelmi és kortárs épületet és ismerje meg, hogyan változott a metropolisz az évek során. Már Albert Einstein is azt mondta, hogy a negyedik dimenzió az idő. Építse meg a várost úgy, ahogyan kinézett a századok során, azokkal az épületekkel és az építészeti megoldásokkal, amelyek abban az időben jellemzőek voltak. A 4D Város puzzle nagyon részletes térképeket tartalmaz a városokról, amelyekbe beépíthetőek az utcák, parkok, szigetek, közúti és vasúti vonalak. Önre van bízva, hogy a kortárs Londont rakja-e össze, vagy éppen azt, hogy hogyan nézett ki a 18. században.

4D puzzle:

  • Az első puzzle / réteg - több száz évvel ezelőtt (London - 1666, Párizs - 1736, New York - 1700, USA - 1783).
  • A második puzzle / réteg - a jelen (hogy néznek ki, a városok és az államok a 21. században). A második réteget az elsőre kell ráilleszteni, az előbbin pedig apró kivágások találhatók a természeti jelenségek - hegyek, folyók - számára. A második réteg egy finom, 1 cm vastagságú szivacsból készült, hogy az épületeket könnyen bele lehessen helyezni a nyílásokba.   
  • A harmadik puzzle / réteg - régi épületek és emlékművek, melyekkel kiegészítve megalkothatod a városok évekkel ezelőtti mását (Róma Kr. e. 497, London - 1078, Párizs - 1345, New York - 1812, Hong Kong - 1912, USA - 1450 + több ezer éves természeti jelenségek). Ezeket a második rétegre kell ráhelyezni. 
  • A negyedik dimenzió / réteg -  idő. Kövesd a városok fejlődését és változásait az idők során. Építsd fel a 12. századi Londont vagy a Krisztus előtti Rómát és nézd meg miként fejlődött, bővült, változott az évek alatt. 

A csomag tartalma:

1.  Réteg - történelmi város térkép

2. Réteg - jelenlegi város térkép

3. Emlékművek és épületek

4.  Történelmi események helyszínek és épületek listája

Összesen: 1230 darab 

Méretek összeszerelt állapotban:
69 × 35 × 9 cm



 

Paraméterek

Alsó korhatár
4 éves kortól Kész!

Tudni érdemes

Alsó korhatár
4 éves kortól Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: 4D City - London Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 4D City - Londýn. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 4D City - Londýn. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 4D City - London. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 4D City - London.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ