Shop roku Shop roku

4D City Puzzle - Prága

Termékkatalógus
4D City Puzzle - Prága
4,3 4 értékelés
Puzzle - fiúknak, 3 darabos, alsó korhatár: 3 éves
Kód:  HRAa5579 Termékszám:  714832400623

4D City Puzzle - Prága

A puzzle teljesen új, eredeti és egyedi fényben mutatja be a cseh hagyományok legendás fővárosát. A teljes három réteggel Te magad alakíthatod a város arculatát saját ízlésed szerint, és nézheted, hogyan változik meg a szemeid előtt. Rajtad múlik, hogyan néz majd ki a végleges megoldás, melyet igény szerint változtathatsz. Figyeld meg, hogyan nézett ki Prága a legendás IV. Károly, vagy II. Rudolf uralma alatt, valamint az első világháború során.

Legfontosabb jellemzői

  • Rengeteg építési lehetőség
  • Történelmi és kortárs rétegek
  • Képzelőerő fejlesztése
  • Méretek: 609 x 406 x 76 mm

Prága három dimenzióban

A 4D-s puzzle a játékosoknak a három dimenzión túl, melyek részeket mutatnak be történelmi formákban, aktualitásokat, jelenlegi emlékműveket és épületeket kínál, és egy negyedik dimenziót. Albert Einstein már beszélt egy rejtélyes és szokatlan dimenzióról. Miről van szó? Az időről. Számodra ez azt jelenti, hogy Prága térképét a szerint építheted, ahogy fejlődött az évszázadok során, megfigyelve így, milyen építészet jellemezte az egyes időszakokat.

A játék megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009/48 / EK 2009. június 18-i játékok biztonságára vonatkozó biztonsági előírásainak és minden jogi normának a cseh jogszabályok szerint. Természetesen kap megfelelőségi nyilatkozatot.

 

Paraméterek

Alsó korhatár
3 éves kortól Kész!
Darabszám
3 db Kész!

Tudni érdemes

Alsó korhatár
3 éves kortól Kész!

Darabszám

Darabszám
3 db Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: 4D City Puzzle - Prága Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 4D City - Puzzle Praha. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 4D City - Puzzle Praha. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 4D City - Puzzle Prag. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 4D City - Puzzle Prag.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ