Shop roku Shop roku

Összerakható puzzle – Lovacska

Termékkatalógus
Összerakható puzzle – Lovacska
5 1 értékelés
Húzós játék - 3 éves kortól ajánlott
Kód:  BGJ457 Termékszám:  CCT03
Összerakható puzzle – Lovacska Megszűnt

Összerakható puzzle – Lovacska

A FAUNA fából készült játékokat 1991 óta gyártják Romániában. Mindig stílusos és eredeti kivitelezést és kompromisszumot nem ismerő minőséget kínálnak professzionális szinten. A vállalat a gyártás folyamán és a játékok készítésénél nagy hangsúlyt fektet a fenntartható környezetre. A FAUNA márkájú termékek semmilyen egészségre káros anyagot nem tartalmaznak, és megfelelnek minden európai szabványnak.

Az összerakható puzzle fejleszti a gyermekek motorikáját, tájékozódását és az egyes alakzatok megismerését. A részek nagyon jól illeszkednek egymásba, és 2 centiméter széles tömör fából készültek. A gyönyörű összerakható puzzle egyes darabjai kiválóan illeszkednek egymásba, és színes, lélegzetelállító lovacskát alkotnak.  

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Összerakható puzzle – Lovacska Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Vkladací puzzle - Koník. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Vkladacie puzzle – Koník. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Puzzle aus Holz - Pferd zum ziehen. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Puzzle aus Holz - Pferd zum ziehen.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ