A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 Shop roku

Mágneses összecsukható tábla

Termékkatalógus
Mágneses összecsukható tábla
méretei 44 x 90 cm
Kód:  HRAa5452a Termékszám:  8592190900113
Mágneses összecsukható tábla Megszűnt

Mágneses összecsukható tábla

 A mágneses összecsukható rajztábla méretei 90 x 44 cm, egy hagyományos játék és tanulási segédeszköz modern kivitelben. A mágneses felület fóliaborítása az írást, rajzolást is lehetővé teszi. A tábla fejleszti a kreativitást, a képzeletet és a gyermekek finommotorikus készségét. Sokoldalú segédeszköz az óvodások és kisiskolások számára.

Az összecsukható tábla előnyei:

  • mágneses, de írásra is alkalmas
  • fiúk és lányok részére 
  • hagyományos anyagból, fából készült

Ez a tábla nagyszerű ajándék lehet minden gyermek részére már az iskolalátogatás megkezdése előtt. A kisgyerekek sok képességét fejlesztheti, több órán át elszórakozhatnak barátaikkal, játszhatnak vele iskolásat, vagy rendezhetik a mágneseket. Felszereli vele a gyerekszobát? Ez a tábla egyértelműen oda való!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Mágneses összecsukható tábla Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Skládací tabule A magnetická. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Skladacia tabuľa A magnetická. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Skládací tabule A magnetická. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Skládací tabule A magnetická.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ