A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ApF HU 30 dnů na vrácení

Abrick - Adventi naptár

Termékkatalógus
Abrick - Adventi naptár
5 1 értékelés
Játékszett 24 nyitható ablakkal, minden nap az új karakterek, kockára vágott, 18 hónapos kor alatti gyermekeknek nem ajánlott...
Kód:  HRAa4374 Termékszám:  3280250031154

Abrick - Adventi naptár

Karácsony közeedtével a gyermekek édességekre vágynak. Adjon nekik ajándékba egy eredeti adventi naptárat a népszerű francia gyártó , az Écoiffier kivitelezésében. A naptárral élvezhetik a karácsony előtti napokat és a várakozást a finom édességekkel! Az Abrick 24 naptár a nyitható ablakokkal rendelkezik, amelyek mögött mindig valamilyen meglepetést vár. Minden ablak rejt egy kockát. Minden kocka teljesen kompatibilis az azt tartalmazó kis ablakkal, különböző méretűek és formájuk illeszkednek egymáshoz, és tetszőlegesen kombinálható a képzeletük szerint. A kockákat könnyen összekapcsolhatják, erősen összetartják egymást. Persze,  a lekerekített sarkak biztonságosak és ésszerű méretűek. A gyermekek a kockákból kirakhatják álmaikban szereplő tündérvárosukat, ahogyan azt ők elképzelik, mindeközben ez fejleszti a motorikus képességeiket, a képzelőerőjüket és a kreativitásukat. A készlet 18 hónapos kor alatti gyermekeknek nem ajánlott.

Meglepetés minden nap

A gyerekek élvezhetik a 24 db egyedi darabot és kiegészítőket. A naptárban, várja őket a Mikulás, Mrs. mikulások, a segítő elfek, a mikulás rénszarvasai, szánkók és karácsonyfák. Minden darabnak, és építőelemnek kiváló és minőségi a kivitelezése és rendkívül élénk színekkel rendelkeznek. A csomag tartalmaz egy mesés hátteret  kartonból.

Ez a kép le a gyűjtőbe, és nem úgy mutatják.
Abrick

Adventi naptár Abrick

A naptár legfontosabb jellemzői:

  • 18 hónapos kor alatti gyermekeknek nem ajánlott.
  • Az összesen 24 nyitható ablakokkal
  • A készlet tartalma 24 figura, építőelemek és tartozékok
  • Minden kocka illeszkedik egymáshoz, és szabadon rendezhetőek
  • Az építőkészlet fejleszti a gyermekek motoros készségeket, képzeletet és a kreativitást
  • Mellékelve van a háttérben karton
Ez a kép le a gyűjtőbe, és nem úgy mutatják.
Hračka není vhodná pro dítě ve věku...
 

A játék megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009/48 / EK 2009. június 18-i a játékok biztonságáról szóló nyilatkozatnak és minden jogi norma szerint a cseh szabályozásnak. Természetesen a csomag tartalmaz egy megfelelőségi nyilatkozatot.

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Abrick - Adventi naptár Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Abrick - Adventní kalendář. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Abrick – Adventný kalendár. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Spielset Abrick - Adventskalender. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Spielset Abrick - Adventskalender.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ