A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 Shop roku

Anatómiai hátizsák Abb - Disney Violetta

Termékkatalógus
Anatómiai hátizsák Abb - Disney Violetta
Iskolatáska - Méretei: 41,5 x 28 x 25 cm
Kód:  SUC004t Termékszám:  5291134061837

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Anatómiai hátizsák Abb - Disney Violetta Megszűnt

Anatómiai hátizsák Abb - Disney Violetta

Ezzel az Abb - Disney Violetta anatómiai hátizsákkal a gyermekek szívesen mennek majd iskolába, a szép kivitelezésével és a lágy pasztell színeivel leginkább a népszerű Violetta rajongóit varázsolja majd el. Fő előnye az erősített és ortopédiailag alakított hátsó rész, amely tökéletesen lemásolja a gyermek gerincét,
ezáltal a teher egyenletesen oszlik el az egész hátsó részen. Emellett a hátizsák hátoldala szellőzik is, amely megakadályozza a gyermek hátának izzadását. Hála a 0,9 kg-os, alacsony tömegének és a párnázott állítható pántoknak, a hátizsák viselete rendkívül kényelmes lesz minden kisiskolás számára. A 6 cm szélességű szíjak nem vágják a gyermek vállát, követik a nyak és a vállak vonalát,
így csökkentik a nyomást a testen, és segítenek a helyes testtartásban.

A hátizsák belsejében két nagy és két kisebb zseb található, az első nagy zsebben probléma nélkül elfér minden A4 méretű tankönyv és füzet, a második nagy zsebben pedig az A5 méretű könyvek és füzetek kapnak helyet. A kisebb zsebekben tízórait és egyéb apróságokat lehet tárolni. A zsebek cipzárral záródnak, és az esetleges beázástól is védve vannak eső esetén. A hátizsák oldalán két gumis zseb található, ahová könnyedén befér a kulacs. A táska hátoldalán található egy olyan hely, ahová információkat helyezhetsz el a gyermekedről. A zsebeken és a pántokon fényvisszaverő csíkok találhatóak, és a táska mellé jár három fényvisszaverő matrica is, ami biztosítja a gyermeked jobb láthatóságát, amennyiben a hátizsák aljára és oldalára ragasztod.

A hátizsák tartós, műanyag alapja védi a táska alját a sérülésektől és a piszoktól, így meghosszabbítja az élettartamát. Emellett abban is segít, hogy tartja a hátizsák alakját, így az a kinyitása után is állni fog. Ezt az iskolatáskát a diákok könnyedén felakaszthatják az iskolapad oldalára a gumírozott fül segítségével, vagy kényelmesen vihetik a kezükben is. A táska kiváló minőségű anyagból készült, ami vízálló, és nem ázik át. Ezt az egyedi, minőségi hátizsákot azoknak a gyermekeknek tervezték, akik az alapiskola első osztályába járnak. 


A legfontosabb előnyök:

  • anatómiailag formált hátsó rész egyedülálló, szabadalmaztatott rendszere
  • rendkívül alacsony tömeg: 0,9 kg
  • a táska alapja ellenálló
  • állítható, párnázott vállpántok
  • az alapiskola első osztályos diákjai számára ideális

Műszaki adatok:

Design:
Disney Violetta

Méretek:
41,5 × 28 × 25 cm
(a táska szélessége megtöltött zsebekkel 39 cm)

Pántok szélessége:
6 cm

Tömeg:
0,9 kg

Kapacitás:
7 kg

Anyaga:

  • a hátizsák nagy része - ellenálló és vízálló anyag
  • a hátizsák alja - ellenálló műanyag
  • a hátizsák hátoldala - polietilén

A következők számára alkalmas:
Az általános iskola első osztályos tanulói számára
 

 

Paraméterek

Használat
Iskolába Kész!

Használat

Használat
Iskolába Kész!
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Anatómiai hátizsák Abb - Disney Violetta Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Anatomický batoh Abb - Disney Violetta. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Anatomický batoh Abb – Disney Violetta. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Anatomischer Rucksack Abb - Disney Violetta. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Anatomischer Rucksack Abb - Disney Violetta.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ