Angry Birds Classic

Termékkatalógus
Angry Birds Classic
5 2 értékelés
Iskolai felszerelés - a készlet tartalma: iskolatáska, 1 emeletes tolltartó, tornazsák, füzettartó
Kód:  HRAa8958 Termékszám:  0-217

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Angry Birds Classic

A fiúknak tervezett, Angry Birds motívumokkal díszített praktikus iskolai szett anatómiai iskolatáskát, praktikus tolltartót tornazsákot és A4-es füzettartót tartalmaz, azonos design-nal. Az iskolatáska három rekesszel, anatómiai kialakítású, párnázott hátlappal és minőségi 3D alumínium szerkezettel rendelkezik. Ezek biztosítják a hátizsák tökéletes illeszkedését gyermeke hátára. A hátizsák viseletét a kellemes légáteresztő anyagból készült hátpárnázás teszi kényelmesebbé. A széles, puha, állítható vállpántok szorosan illeszkednek a vállhoz, és egyenletesen terhelik a gyermek vállait. A mellkaspánt pontosan a megfelelő helyen rögzíti az iskolatáskát. A táska rendkívül könnyű - tömege mindössze 990 g. Gyermeke megfelelő biztonságáért a hátizsákon elhelyezett számtalan fényvisszaverő elem gondoskodik.

Legfontosabb jellemzők

  • A szett felső tagozatos általános iskolás gyermekeknek ajánlott
  • Kiváló minőségű anyagból készült
  • A táskán elhelyezett fogantyú megkönnyíti a hordozást
  • Rengeteg fényvisszaverő elem a gyermek biztonságának növelése érdekében
  • Hátizsák, tolltartó, tornazsák és füzettartó mappa azonos design-nal

Iskolatáska és még sok minden más

A hátizsák erős cipzárakkal ellátott három tágas rekesszel rendelkezik. A táska elülső részén egy kisebb zseb található, amely alkalmas a tízórais doboz vagy a tolltartó tárolására, továbbá a hátizsák két oldalán egy-egy zseb található vizes palack vagy egyéb apróságok tárolására. Az egyszintes iskolatáska a fedelén két kis füllel rendelkezik. Ezek közül az egyiken egy átlátszó zseb található, amelybe a gyerekek órarendjüket tehetik. A tolltartó mérete 20,5 x 13,5 x 4 cm. A tornazsák alkalmas váltócipő vagy tornaruha tárolására. A zsák zsinórok összehúzásával záródik, és vállon átvetve vagy az iskolatáskához erősítve hordható. Könnyen tisztítható. Mérete: 40 x 27 cm. A füzettartó mappa egy belső védőlappal és gumis zárópánttal rendelkezik, amelyek megakadályozzák a füzetek kiesését. Alkalmas füzetek és egyéb iratok tárolására.

 

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Angry Birds Classic Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Angry Birds Classic. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Angry Birds Classic. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Angry Birds Classic. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Angry Birds Classic.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ