Shop roku AlzaBoxy Q1

Angry Birds Stella

Termékkatalógus
Angry Birds Stella
Iskolai felszerelés - a szett tartalma: iskolatáska, 1 emeletes tolltartó, tornazsák, füzettartó
Kód:  HRAa8420 Termékszám:  8595096792769 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Angry Birds Stella

Az Angry Birds Stella motívummal díszített iskolai szett garantáltan kellemesebbé teszi a tanítási órákat és az otthoni felkészülést minden általános iskolás diáklány számára. A lánykák nemcsak stílusos iskolatáskájukkal dicsekedhetnek el barátnőiknek, hanem az ehhez illő tolltartóval, füzettartó mappával és tornazsákkal is, amely váltócipő vagy tornaruha tárolására egyaránt alkalmas. Az anatómiai kialakítású iskolatáska könnyített szerkezetű és speciális vállpántjainak köszönhetően egyenletesen terheli a gyermek vállait, ezzel megelőzve különböző egészségügyi problémák kialakulását. A szett praktikus, A4-es formátumú füzettartó mappájának köszönhetően lánya minden füzete és tankönyve mindig tökéletesen rendben lesz egészen a tanév végéig. A zsinórral behúzható tornazsák kényelmesen hordható háton, vállon átvetve vagy akár az iskolatáskához erősítve.

Miért érdemes megvásárolni a teljes, 4 az 1-ben szettet?

  • Időt takarít meg, így nem kell az egyes eszközöket külön-külön beszereznie
  • Az összes fontos iskolai felszerelés illik egymáshoz
  • Kedvezőbb áron megvásárolható, mint a szett egyes részei külön-külön
  • Gyermekét több tárggyal örvendeztetheti meg, melyeket a népszerű motívummal díszítettek

Kényelmes iskolatáska

A szett legértékesebb eleme kétségkívül a rendkívül könnyű, 29 x 44 x 22 cm-es méretű anatómiai kialakítású iskolatáska, amely ergonomikus formájának köszönhetően megfelelően illeszkedik a gyermek hátára. A tanszerek és egyéb szükséges dolgok 3 tágas rekeszben rendezhetők el, melyeket erős cipzárakkal láttak el, az elülső kis zseb pedig tökéletesen alkalmas mindenféle apróság tárolására. A táska párnázása kellemes tapintású, légáteresztő anyagból készült, széles, állítható vállpántjai pedig szorosan illeszkednek a vállakhoz. Mivel a gyermeknek gyakran kell sötétben mennie az iskolába vagy haza, ezért az ilyen esetekben remek szolgálatot tesznek az iskolatáska biztonsági fényvisszaverő elemei. A táska két további oldalzsebbel rendelkezik, amelyekben tökéletesen elfér a vizes palack, továbbá gumírozott fogantyújának köszönhetően gyorsan és kényelmesen hordozható a kézben.

S ez még nem minden...

Az iskolatáskán kívül gyermeke kétségkívül hasznát fogja venni az erős textilből készült egyemeletes tolltartónak, melyet kis hurkokkal láttak el az írószerek elrendezésére. A készlet további praktikus eleme az A4-es füzettartó mappa, amely gumipánttal zárható. A füzettartó biztonságban tartja a füzeteket és a tankönyveket, valamint megakadályozza kiszóródásukat. Végül, de nem utolsó sorban remek szolgálatot tesz a tornazsák, amely alkalmas váltócipő, tornaruha vagy tornacipő tárolására. Zsinórját egyszerűen csak össze kell húzni, átdobni a vállon, s gyermeke máris útra készen áll!

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Angry Birds Stella Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Angry Birds Stella. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Angry Birds Stella. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Angry Birds Stella. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Angry Birds Stella.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ