Shop roku Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Appen

Termékkatalógus
Appen
4,0 17 értékelés
Kreatív játék - fiúknak és lányoknak, ajánlott életkor: 2 éves kortól
Kód:  ZI164 Termékszám:  8595582220202

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Appen

Az elektronikus Appen okostollat gyermekek részére tervezték, akik a toll segítségével kedvük szerint játszhatnak, színezhetnek tableten vagy okostelefonon. Android és iOS rendszerek egyaránt támogatják, így nincs is más dolga, mint letölteni az ingyemes alkalmazást, és máris kezdődhet a móka. A toll használatához nem szükségesek elemek, így az állandó elemcserélgetéssel sem kell foglalkoznia, hiszen a toll audio bemeneten keresztül - ahová pl. a fejhallgatót csatlakoztatja - kommunikál tabletjével vagy okostelefonjával. Ilyen egyszerű!

Ez a kép honnan ColorBox ki, és ezért nem tűnik benne.

Appen vzdělávací hračka
 

Festés és színezés

Hagyja, hogy csemetéje egyedülálló műveket alkosson az Appen toll segítségével! Elegendő csupán szabadjára engedni a fantáziát, és elmerülni a kreativitás világában, s mindezt bármilyen rajzeszköz vagy papír használata nélkül. Az alkalmazás segítségével gyermeke remekül elszórakozhat a színezhető animált matricákkal. A toll hegye vastagabb vagy vékonyabb vonalak rajzolását egyaránt lehetővé teszi, attól függően, hogy gyermeke milyen erősen nyomja rá a tollat a készülék kijelzőjére.

A tanulás remek móka!

A toll lebilincselő módon ismerteti meg gyermekét a betűkkel, számjegyekkel és formákkal. Az alkalmazáson belül különböző, az életkornak megfelelő tevékenység közül választhat (pl. óvodás korú gyermekek részére). A toll kezelése annyira egyszerű, hogy a 2 éves kisgyermekek is minden probléma nélkül boldogulnak vele.

Ez a kép honnan ColorBox ki, és ezért nem tűnik benne.

Appen vzdělávací hračka
 

Ez a kép honnan ColorBox ki, és ezért nem tűnik benne.

Appen vzdělávací hračka
 

Itt az idő a játékra!

Végül, de nem utolsó sorban az Appen toll joystock-ként is használható. Két különböző játék játszható vele - szórakoztató Forma-1-es játék versenyautókkal, illetve a "Fedd fel és találd ki" című játék, amelyben a játékos megkeresi az elrejtett képeket. Ezek a tevékenységek nem csupán szórakoztatják gyermekét, hanem mindeközben fejlesztik a logikus gondolkodást, a koncentrációs képességet, valamint a szem és a kéz koordinációját.



Specifikációk:

Kompatibilitás:
A támogatott készülékek aktualizált listáját itt találja meg
Vásárlás előtt kérjük, ellenőrizze készüléke kompatibilitását!

A csomag tartalma:
1 x Appen toll
1 x póthegy
Használati utasítás

Ajánlott korosztály:
2+


A játék megfelel a játékok biztonságáról szóló 2009. június 18-i 2009/48 /EK európai parlamenti és tanácsi irányelvnek, és minden jogi követelménynek a magyar jogszabály értelmében. A játék CE megfelelőségi nyilatkozattal is rendelkezik.

 
 

Paraméterek

Alsó korhatár
2 éves kortól Kész!

Tudni érdemes

Alsó korhatár
2 éves kortól Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Appen Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Appen. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Appen. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Appen. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Appen.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ