30 dnů na vrácení Shop roku

arc festék

Termékkatalógus
arc festék
4,0 1 értékelés
Kreatív szett - ajánlott 3 éves kortól
Kód:  HRAa5360 Termékszám:  8592190041298

arc festék

Ezzel az arcfestő készlettel nagyszerű karneváli hangulatot teremthet szülinapi zsúrokon, családi vagy farsangi összejöveteleken. A készletben számos szín található, illetve szivacsok és applikátorok a festéshez. A festéganyag környezet- és bőrbarát anyagokból készült, amely védi a gyermekek érzékeny bőrét. Már 3 éves kortól alkalmazható. A termék többféle változatban készült, de a jelenlegi készlet szerint szállítjuk.

A játék megfelel a játékok biztonságáról és a törvényi előírásokról szóló, 2009. június 18-i 2009/48/EK Európai Parlament és Tanács irányelveinek, és a cseh jogszabályoknak. CE megfelelőségi nyilatkozattal is rendelkezik. 

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: arc festék Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Obličejové barvy. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Tvárové farby. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Gesichtsfarben. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Gesichtsfarben.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ