Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

Multifunkcionális gyermek tábla

Termékkatalógus
Multifunkcionális gyermek tábla
- Méretek: 79 x 118 cm, ajánlott életkor: 3 év
Kód:  HRAa9611 Termékszám:  4020972075772

Multifunkcionális gyermek tábla

Szerezd meg gyermekednek ezt a tökéletes babatáblát, amellyel tanulhat és megismételheti az új dolgokat is, miközben többek között remek szórakozást nyújt. Ennek a multifunkcionális táblának az egyik oldalán egy mágneses fehér felület található, a másik oldalán pedig egy krétatábla, amelyre krétával lehet rajzolni. Ideális segítség a gyermekeknek a számláló fából készült gyöngyökkel, amely játékosan segít a számolásban. A táblán megtalálod az órákat is - így nagyszerűen gyakorolható az idő beállítása is. Az ábécé kistábla pedig segít megkülönböztetni a betűket. A termék könnyen összecsukható. Ezáltal a tábla mérete alkalmas a gyermek szobájában.

Főbb jellemzők

  • Többfunkciós gyermek tábla
  • Az egyik oldalon - mágneses felület, amely alkalmas a tollal való írásra
  • A másik oldalon - krétatábla
  • Számláló fa gyöngyökkel
  • Ábécé
  • Óra
  • 3 éves kortól ajánlott
  • Tanulás szórakoztató módon

 

Méretek: 79 x 118 cm

 

Paraméterek

Alsó korhatár
4 éves kortól Kész!

Tudni érdemes

Alsó korhatár
4 éves kortól Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Multifunkcionális gyermek tábla Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Dětská multifunkční tabule. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Detská multifunkčná tabuľa. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Multifunktionale Kindertafel. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Multifunktionale Kindertafel.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ