A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál Velikonoce HU

baba saláta

Termékkatalógus
baba saláta
Játékbaba Ajánlott kor 3 éves kortól
Kód:  HRA334d Termékszám:  4893984750537

baba saláta

Cos baba egy puha ronggyal testet, így ideális dédelgetéssel és társait a gyermekágy. Ő öltözött gyönyörű ruhák és csillogó a csomagban a gyerekek várja ecsetet, hogy állítsa a haját, a trónörökös, és egy mágikus csörgő, ami fénylik.

Cos egy gyönyörű lány, aki egyedül él egy toronyban rejtett az erdőben. Az egyetlen személy, aki meglátogatja őt ott, mostohaanyja, aki saláta, mint a gyermek elrabolták királyi szülei. A torony nincs ajtó, így a hercegnő mindig oszlatnia a hosszú varázslatos haj mostohaanyja lehetett mászni. Azonban minden megváltozik, amikor a torony jelenik tolvaj Flynn.
 
Műszaki adatok:

történet:
kusza

A csomag tartalma:
Baby doll Cos
kefe
korona
mágikus csörgő
 
Méret babák:
30 cm

Ajánlott kor:
3 éves kortól

Toy megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009/48 / EK június 18-i 2009 a játékok biztonságáról és minden jogi normák szerint a cseh szabályozás. Természetesen van egy megfelelőségi nyilatkozatot.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: baba saláta
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Dětská Locika. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Detská Locika. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Baby-Rapunzel. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Baby-Rapunzel.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ