Shop roku Akvizice ApF HU

Ball pálya - Big Marbledrome

Termékkatalógus
Ball pálya - Big Marbledrome
- 4 éves kortól ajánlott
Kód:  HRAa5890 Termékszám:  8007905063057

Ball pálya - Big Marbledrome

A labdajáték mindig is szórakoztató és népszerű játék volt a fiúk és a lányok körében generációk óta. De amikor elromlik az időjárás, akkor a Big Marbledrome játéka kitűnő szórakozást ígér az otthoni labdajátékok terén. A pálya még a legkisebb játékosok számára is alkalmas, sőt a képzeletükhez mérten lehetőségük van különböző akadályok és csapdák hozzáadására is. Csak annyit kell tenniük, hogy az ujjaikat a megfelelő helyre teszik a megfelelő időben, e mellé jól jön még egy kis adag szerencse. Ha többen játszanak, együtt a testvérekkel vagy barátokkal, egy igazán izgalmas verseny veheti kezdetét.

A pálya kifejezett célja, hogy elősegítse a gyerekek fejlődését. A készlet egyedi elemeit könnyen összeszerelhetik és szétszedhetik, a saját képzelőerejük pedig lehetővé teszi, hogy mindig különleges, különböző nehézségű pályákat hozzanak létre, miközben a gyerekek játékosan ismerkednek meg a pálya alapjaival és működésével. A pálya útvonalának felülete egy különleges recézéssel van ellátva, amely csökkenti a golyók sebességét, és lehetővé teszi számukra, hogy azok abban a pozícióban maradjanak, ahová az ugrás terelte őket. A pálya minden részével együtt összesen 2,7 méter hosszú.

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Ball pálya - Big Marbledrome
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Kuličková dráha - Big Marbledrome. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Guličkové dráha - Big Marbledrome. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Kugelbahn - Big Marbledrome. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Kugelbahn - Big Marbledrome.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ