Akvizice ApF HU Shop roku

Bruder Farmer John Deere 9730 dupla kerékkel

Termékkatalógus
Bruder Farmer John Deere 9730 dupla kerékkel
5 3 értékelés
Játék autó - 3 éves kortól ajánlott
Kód:  HRA826 Termékszám:  4001702030520

Bruder Farmer John Deere 9730 dupla kerékkel

A Bruder modellek a piacvezetők között vannak a mezőgazdasági, építőipari és közműtechnikai műanyag modellek terén. A modellek nagyon népszerűek a gyermekek és a szülők körében, kompatibilitásuk, a legapróbb részletekig hiteles kivitelezés és különösen a minőség miatt. Kiváló minőségű és tartós műanyagból készülnek. Reális kivitelezés, számos részletes kiegészítő és a műanyag modellek általános kialakítása minden fiú szívét örömmel tölti el.

A BRUDER Farmer - John Deere 9730 ikerkerekű traktor nagyon valósághű traktor, sok funkcióval. Van például nyitható motortér, állítható magasságú felfüggesztőkészülék, kivehető első súly vagy üvegezett fülke. Vagy a belső kormánykerék, vagy a második meghosszabbított kormánykerék vezérli, amely a csomag részét képezi. A meghosszabbított kormánykerék a fülkében lévő meglévő kormánykerékbe csúszik a tetőn lévő lyukon keresztül, és megkönnyíti a gép kezelését. Ezzel a modellel gyermekei és apukái hosszú órákon át szórakoznak.

Műszaki adatok:

anyaga:

műanyag

Méretarány:
01:16

A csomag tartalma:
traktor
meghosszabbított kerék

Ajánlott kor:
3+

A játék megfelel a játékok biztonságáról szóló, 2009. június 18-i 2009/48 / EK európai parlamenti és tanácsi irányelvnek, valamint a cseh jogszabályok valamennyi jogi előírásának. A CE megfelelőségi nyilatkozat magától értetődő.

Paraméterek

Alsó korhatár
3 éves kortól Kész!

Tudni érdemes

Alsó korhatár
3 éves kortól Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Bruder Farmer John Deere 9730 dupla kerékkel Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Bruder Farmer John Deere 9730 s dvojitými koly. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Bruder Farmer John Deere 9730 s dvojitými kolesami.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ