Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

Cobi Small Army - WW SD.KFZ. 234 Puma

Termékkatalógus
Cobi Small Army - WW SD.KFZ. 234 Puma
Építőjáték - 400 részes, továbbá 2 figurát tartalmaz, ajánlott korosztály: 6 éves kortól
Kód:  HRAa8471 Termékszám:  5902251024468 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Cobi Small Army - WW SD.KFZ. 234 Puma

Tanítsa a legkisebbeket a történelemről ezzel az innovatív és szórakoztató játékkal! Nem csak a gyerekek tanulnak valami újat, de a kockák közös összerakása is sok-sok móka lesz majd. Tapasztalja meg gyermekeivel a katonai tevékenységekkel járó adrenalint ennek az eredeti Cobi Small Army készletnek köszönhetően! 

Legfontosabb jellemzői

  • Szokatlan, eredeti készlet
  • A gyerekeknek egész napos szórakozásban lesz részük
  • A gyerekek megtanulnak játszani
  • Ez a készlet tökéletesen fejleszti a gyerekek képzelőerejét

Eredeti Small Army kollekció

A készlet része a Schwerer Panzerspähwagen, mely a második világháború harmadik világbeli rekonstrukciója (II WW). A német hadsereg használta ezeket a járműveket mint felderítők, melyeket a tank egységek előtt küldtek, hogy információkat derítsenek ki az ellenségről. A készlet 400 darabos, továbbá 2 figurát is tartalmaz.

Fejleszti a képzelőerőt

Ez az egyedi háborús katonai járműmodell a gyerekeket nem csak szórakoztatja, hanem tanítja a történelmet is. Hagyja, hogy a gyermek képzelőereje fejlődjön, és létrehozza saját háborús egységét! Befolyással bírhat a háború történelmi eseményei felett, legalábbis ezzel a speciális Cobi Small Army készlettel!

Teljesen biztonságos

A játék megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009/48 / EK 2009. június 18-i játékok biztonságára vonatkozó biztonsági előírásainak és minden jogi normának a cseh jogszabályok szerint. Természetesen kap megfelelőségi nyilatkozatot.

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Cobi Small Army - WW SD.KFZ. 234 Puma Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Cobi Small Army - WW SD.KFZ. 234 Puma. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Cobi Small Army - WW Sd.Kfz. 234 Puma. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Cobi Small Army - WW SD.KFZ. 234 Puma. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Cobi Small Army - WW SD.KFZ. 234 Puma.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ