AlzaBoxy Q1 Shop roku

Cobi Titanic

Termékkatalógus
Cobi Titanic
Építőjáték - 500 darabot tartalmaz, 6 éves kortól ajánlott
Kód:  HRAa8447 Termékszám:  5902251019143 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Cobi Titanic

Tanítsd a legkisebbeket játék formájában, ezzel az eredeti építőjátékkal! A gyerekek amellett, hogy megtanulnak valami újat, rendkívül jól fognak szórakozni az építőjáték összerakása közben is. A Cobi egyedi építőjátékának köszönhetően remek napnak nézel elébe gyerekeiddel! 

Legfontosabb jellemzői

  • Szokatlan és eredeti építőjáték
  • Egész nap elszórakoztatja a gyerekeket
  • A gyerekek játék közben tanulnak is
  • Ez a készlet tökéletesen fejleszti a gyermekek képzeletét

Eredeti építőjáték

Építsd fel az egyedülálló brit ócánjáró modelljét, amely 1911-ben született. A Titanic egyike a három Olympic gőzhajónak, a másik kettő az Olympic és a Gigantic. Ez a Titanic modell 500 darabból áll, és a felépített hajó hossza 58 cm, míg magassága 15 cm. A hajó alsó részén kerekek is találhatóak, amelyek megkönnyítik a mozgást a szilárd padlón.

Fejleszti a fantáziát

Ez a egyedülálló modell nem csak szórakoztatja a gyerekeket, de tanítja is őket a történelemről. Hagyd, hogy gyermekedet elragadja a fantáziája, és felépítse saját elsüllyeszthetetlen hajóját! A történelem eseményeit, ha mással nem is, de ezzel az építőjátékkal egy kis időre megváltoztathatod!

Teljesen biztonságos

A játék megfelel az Európai Parlament és Tanács 2009/48/ EK 2009 június 18-i irányelvének a játékok biztonságáról és a jogi normákról a cseh szabályozás szerint. Természetesen CE megfelelőségi nyilatkozattal is rendelkezik.

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Cobi Titanic Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Cobi Titanic. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Cobi Titanic. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Cobi Titanic. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Cobi Titanic.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ