Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

Color Me Mine Lady Flitter kézitáska

Termékkatalógus
Color Me Mine Lady Flitter kézitáska
Gyerek ridikül - színezhető
Kód:  HRAa10574 Termékszám:  8435442405434

Color Me Mine Lady Flitter kézitáska

 A színezhető kézitáska, amellyel kiegészítve kiszínezheti gyermeke a táskát, úgy, ahogy csak szeretné. A legjobb hatás érdekében javasoljuk, hogy próbálja ki először a színeket egy másik anyagon, majd utánna kezdje meg a gyermek a táska festését. Ez az eredeti kézitáska leköti őt, és az eredménnyel határozottan elbüszkélkedhet majd.

Miért ajánljuk ezt a kézitáskát? 

  • Elegáns kidolgozás
  • Gyermeke befejezheti a táskát igényei szerint
  • Öt színnel
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Color Me Mine Lady Flitter kézitáska Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Color Me Mine Sequin Lady kabelka. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Color Me Mine Sequin Lady kabelka. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Color Me Mine Sequin Lady Handtasche. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Color Me Mine Sequin Lady Handtasche.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ