Shop roku 30 dnů na vrácení

Contour puzzle - Mole

Termékkatalógus
Contour puzzle - Mole
25 darab, az ajánlott korosztály: 3 éves kor
Kód:  HRAa4941 Termékszám:  8590878311190

Contour puzzle - Mole

Ki tudta Mole - egy szimpatikus figura, hogy a gyerekek meséket? Naiv ártatlanság ő is kap nem csak a gyermekek, hanem a felnőttek, akik sokszor nem is emlékszik a gyermekkorában. Függetlenül attól, hogy a történet arról, hogy ő varrt szép nadrág zsebekkel, vagy akár az ő megpróbáltatásokat gumit vagy talán Paraplicko. Mole gyerekek tudják a televízió képernyőjén, a gyermekektől színező könyvek, képek, van egy otthon az ő plüss hasonlóság és képeskönyvek természetesen. Szeretik, hogy találkozzon vele, mint játszani vele. Lehetőség, hogy azokat még a vidám puzzle.

Gyermekek 3 éves korig játszhat jóllakott huszonöt darab a puzzle, és próbálja ki, hogy hogyan sikerül átadni egy képet Mole. Rajta a világos színek vezetett Mole a kertben. Ő rugóstagok, hogy a harangok és a mák. Ez a locsolás. Kedves kép elhagyása után díszíteni a gyermek szobájában, vagy újból meg lehet elosztani, és szolgálja az összecsukható edzés akár az egész család számára. Puzzle egy kiváló módja annak, hogy javítsa a gyermekek koncentrációs, tájékozódás térben, fantázia. Azt is jelentősen hozzájárul az edzés a finom motoros. Legnagyobb jelentősége azonban abban rejlik, ami egy nyugodt családi légkör és az érzés, az öröm írásakor.

méretek:
35,7 x 27,8 cm

Paraméterek

Téma
Kisvakond Kész!
Játék kategória
Puzzle Kész!

Innen ismerheted

Téma
Kisvakond Kész!

Játék kategória

Játék kategória
Puzzle Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Contour puzzle - Mole Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Kontura puzzle - Krteček. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Kontúra puzzle - Krtko. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Contour puzzle - Mole. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Contour puzzle - Mole.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ