Shop roku Shop roku

CoocaZoo CarryLarry2 Melange A Trois Pink

Termékkatalógus
CoocaZoo CarryLarry2 Melange A Trois Pink
Iskolatáska 30 x 20 x 45 cm, térfogat: 30 liter
Kód:  HRAa7780 Termékszám:  4047443285836 Gyártó honlapja:

CoocaZoo CarryLarry2 Melange A Trois Pink

Minden iskolás számára tökéletes választás: egy kényelmes és stílusos iskolatáska, amely megalkotásakor nagy hangsúlyt fektettek a gyerekek egészséges növekedésére és fejlődésére. Már 3. osztályosok is használhatják. Viselete rendkívül kényelmes, a lélegző anyagból készült hát és vállpánt nem fogja vágni a gyermek vállát és mégis biztosan megmarad a hátán. A lehevető derék- és mellkaspánt lehetővé teszik a hátizsák optimális súlyelosztását. A kifinomult tároló rekesz segítségével a tanszereket kényelmesen elpakolhatod és rendszerezheted. A gyermek nagyobb biztonsága érdekében, a hátizsákon fényvisszaverő pontok találhatóak.  

Hátizsák, amely megfelel a gyerekek és a szülők elvárásainak is

  • Hátizsák iskolai és szabadidős tevékenységekhez gyermekek számára, már harmadik osztálytól
  • Lélegző, szivacs hátpárna, Air Mash anyaggal a kényelmes viselet és az optimális légáramlás érdekében
  • Varrás nélküli vállpántok S-alakú, fényvisszaverő elemekkel - nem vágják a vállat, stabilan és könynen viselhető
  • Állítható, levehető mellkaspánt, levehető derékpánt, oldalsó hevederek
  • Fix párnázott alj, párnázott fogantyú, heveder a hátizsák felakasztásához
  • Fényvisszaverő szalag a hátizsák elején, állapotjelző fény csatlakoztatható rá
  • Kifinomult rekeszrendszer, amely elegendő helyet biztosít a tanszereknek, személyes tárgyaknak és max. 15.6"-es notebookoknak
  • Víztaszító YKK márka
  • Anyaga: 100% poliészter

Kifinomult rekeszrendszer és tárolóhely

Mindennek megvan a saját helye és mindig kéznél is lesz a hátizsák kifinomult helyelosztásának köszönhetően. A fő rekesz két további rekeszre van felosztva, amely elegendő helyet biztosít könyveknek, A4-es méretű füzeteknek. Egy 15,6" képátlójú eszköz is könnyedén elfér a táska párnázott rekeszében és emellett egy külön zsebbe elteheted a gyerek iratait és más írószereit. A tágas elülső zsebben egy uzsonnás doboz is elfér. A két oldalsó zseb (cipzáros) tökéletes bármire, aminek kéznél kell lennie, mint például egy vizes palack. Ezen felül a táska hátulján egy rejtett zseb is található.   

 

Paraméterek

Használat
Iskolába Kész!

Használat

Használat
Iskolába Kész!
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: CoocaZoo CarryLarry2 Melange A Trois Pink Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CoocaZoo CarryLarry2 Melange A Trois Pink. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si CoocaZoo CarryLarry2 Melange A Trois Pink. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte CoocaZoo CarryLarry2 Melange A Trois Rosa. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte CoocaZoo CarryLarry2 Melange A Trois Rosa.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ