30 dnů na vrácení Shop roku

CoocaZoo EvverClevver Red District

Termékkatalógus
CoocaZoo EvverClevver Red District
5 1 értékelés
Iskolatáska külső méretek 33 x 47 x 20 cm, térfogat 27 l, súly 1440 g
Kód:  HRAa4048 Termékszám:  4047443236784 Gyártó honlapja:

CoocaZoo EvverClevver Red District

Top iskolai hátizsák Coocazoo EvverClevver minden feltételnek megfelelnek a mai modern időkben. Ez az ideális társ nem csak az iskolába, hanem a szabadidő. A csúcspontja az állítható hátsó hátizsák a skála szerint a hátán, hogy Ön tökéletesen illeszkednek. Elegendő kényelmet lélegző hátsó párna kombinációja hab és állítható EVA anyagból (szintén párnázott) vállpántok nélkül varratok. A termék minősége hangsúlyozza a minőségi márkás YKK cipzár és fényvisszaverő elemek biztonsági Reflexite. Kényelmi motívumok is oldalsó kompressziós hevederek, levehető mellkas és a csípő öv. 

Amellett, hogy a fő szoba, mely két részre van osztva a területeken, amelyek zökkenőmentesen menteni könyvek és mappák akár A4-es méretű, szintén egy zsebet a vállpánt, tágas első zseb a snack doboz, zseb szervező dokumentumok, tollak, kulcsok és a különböző csecsebecséket két hálós zseb például ivóvíz palack vagy egy titkos zseb a csomagolás hátulján.

A legfontosabb előnyök:

  • Lélegző hátsó párna hab EVA
  • Párnázott, állítható vállpántok
  • Fényvisszaverő elemek a nagyobb biztonság érdekében márka Reflexite
  • Állítható magasságú hátsó hátizsák

Műszaki adatok:

sorozat:
EvverClevver

Külső méretek:
33 x 47 x 20 cm

kötet:
27 l

súly:
1440 g

anyaga:
poliészter (PVC mentes)

design:
piros kerület

Paraméterek

Használat
Iskolába Kész!

Használat

Használat
Iskolába Kész!
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: CoocaZoo EvverClevver Red District Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CoocaZoo EvverClevver Red District. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Školský batoh Coocazoo EvverClevver - Red District. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Schulrucksack Coocazoo EvverClevver - Red Bezirk. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Schulrucksack Coocazoo EvverClevver - Red Bezirk.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ