Shop roku Shop roku

Csikó Elves - Rodinka

Termékkatalógus
Csikó Elves - Rodinka
Figura Ajánlott kor 3 éves kortól
Kód:  ZI144 Termékszám:  8595582216342

Csikó Elves - Rodinka

Csikó Elves egy másik sorozata kedvenc hobbija. Merüljön el a történeteiket, vegye fel a darabokat, és élvezze a tökéletes szórakozás. A szett várjuk Princess Jewel és az ő két kis barát. Jewel él a palotában Magic Tree, ahonnan a vízesés ömlik a tó nevű Emotion majd ömlik a folyóba, a hangulat a bankok a mások élnek lovak fruska tündék. Van egy szép koronát, karkötő és nyaklánc, színes Swarovski kristályokkal. Farkuk díszített gyönyörű virágok és levelek. Ritka fruska Princess Jewel a fejpánt mágikus kő, amely megváltoztatja a színét szerint a hangulatát. 

Műszaki adatok:

A csomag tartalma:
szélmalom
1 nagy szöcske
2 kis szöcske
3 játékkártyák
kiosztás

Úgy tervezték, hogy:
Gyermekek 3 éves
 
Toy megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009/48 / EK június 18-i 2009 a játékok biztonságáról és minden jogi normák szerint a cseh szabályozás. Természetesen van egy megfelelőségi nyilatkozatot.

Paraméterek

Alsó korhatár
3 éves kortól Kész!

Tudni érdemes

Alsó korhatár
3 éves kortól Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Csikó Elves - Rodinka Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Filly Elves - Rodinka. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Filly Elves - Rodinka. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Filly Elves - Rodinka. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Filly Elves - Rodinka.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ