A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

Cubs - Fa piknik asztal gyermekeknek, nagy

Termékkatalógus
Cubs - Fa piknik asztal gyermekeknek, nagy
4,0 1 értékelés
Játszótér kiegészítő - méret: 90 x 90 x 50 cm
Kód:  HRAa7866 Termékszám:  641938432589
Cubs - Fa piknik asztal gyermekeknek, nagy Megszűnt

Cubs - Fa piknik asztal gyermekeknek, nagy

A játszótér egy igazi gyermekparadicsom, amely nem képzelhető el a számos kiegészítő, játék és gyermekeknek szánt eszköz nélkül. A játszótér egyik alapvető és rendkívül fontos eleme a fából készült piknik asztal. A nagyméretű CUBS asztalka már akár három éves korú gyermekeknek is alkalmas. Kitűnő szolgálatot nyújt kinti játék során, színezéshez vagy akár uzsonnázáshoz. Az asztalkát kültéri használatra szánták, de nagyobb gyermekszobákban is tökéletesen elfér. Az asztal természetes színű fából készült, így remek kiegészítője lesz bármilyen színű gyermekbútornak vagy további CUBS játszótéri kiegészítőknek. Biztosítsa gyermekeinek a lehetőséget, hogy kerti pikniket vagy gyerekzsúrt rendezhessenek saját asztalkájuknál!

Az asztal sajátosságai

  • erdeifenyőből / jegenyefenyőből készült
  • méret: 90 × 90 × 50 cm
  • anyagvastagság: 15 mm
  • három éves kortól ajánlott
  • egyszerűen összeállítható
  • származási hely: EU
  • tömeg: 7 kg

Szünidei pihenés a piknik asztal mellett

A CUBS fa asztalka minőségi természetes anyagból készült, s rendkívül aprólékosan és precízen kidolgozott. A legújabb európai szabványok és követelmények alapján tesztelték és hagyták jóvá, így abszolút megfelel a biztonsági előírásoknak. Az asztalt gyermekek számára alakították ki, rendkívül egyszerűen összeállítható, továbbá mérete tökéletesen alkalmas játékhoz, színezéshez vagy kerti piknikhez. Vásárolja meg gyermekeinek ezt a nagyszerű asztalkát, amelyet garantáltan minden nap praktikusan ki fognak tudni használni!

 

 
 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Cubs - Fa piknik asztal gyermekeknek, nagy
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Cubs - Dětský dřevěný piknik stolek velký. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Cubs – Detský drevený piknik stolík veľký. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte CUBS Kinder-Picknick-Tisch aus Holz - Groß. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte CUBS Kinder-Picknick-Tisch aus Holz - Groß.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ