A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ApF HU 30 dnů na vrácení

Daisy Basic Chiodoni

Termékkatalógus
Daisy Basic Chiodoni
5 1 értékelés
Készségfejlesztő játék Alkalmas 1 éves kortól
Kód:  HRAa1615 Termékszám:  8007905041628

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Daisy Basic Chiodoni

A Daisy Basic Chiodoni a legjobb készlet arra, hogy a gyerekek soha ne unatkozzanak. A készlet célja, hogy fejlessze a képzeletet és a kreativitást, valamint segítse a képességfejlesztést a gyermekeknél egy éves kortól. A gyermekek így igazi építészek lehetnek, és kitalálhatnak és létrehozhatnak egyszerű épületeket, miközben zajmentesen lebonthatják azokat és újakat építhetnek, így nem zavarják a környezetüket sem. A gyerekek tökéletesen erősítihetik a motoros készségeket, a vizuális és manuális koordinációt, és megtanulhatják felismerni a színeket és formákat. Az egyes darabok minőségi műanyagból készültek, így könnyen használhatják akár a mindennapi játékhoz is. A készlet 12 darabos. A darabokat lehet kombinálni más Daisy készletekkel.

 

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Daisy Basic Chiodoni Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Daisy Basic Chiodoni. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Daisy Basic Chiodoni. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Daisy Grund Chiodoni. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Daisy Grund Chiodoni.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ