Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Dino Puzzle Az Eiffel-torony látképe

Termékkatalógus
Dino Puzzle Az Eiffel-torony látképe
Puzzle - 6000 darabos, 15 éves kortól ajánlott
Kód:  HRAa5281 Termékszám:  8590878565036

Dino Puzzle Az Eiffel-torony látképe

A puzzle az egyik legnépszerűbb játék a fiúk, lányok, nagyszülők, nagynénik és nagybácsik körében. A puzzle összehozza a családot, közös pillanatokat nyújt, a sikeresen kirakott kép élménye nem csak a képzelőerőt, hanem a gyerekek finommotorikáját is fejleszti. A kész képpel lakásodat díszítheted, vagy szétszedheted, és újra meg újra kirakhatod.

Az Eiffel-torony látképe egy nagy, 6000 darabos puzzle. A kép hangulata lenyűgöző, és biztosan nem fogod egyetlen délután alatt kirakni. A darabok négy, egyenként 1500 darabos csomagban vannak, a kirakást megkönnyítik a mellékelt képek. Az egyes darabok erős anyagból készültek, és jól illeszkednek egymáshoz. Mindegyik darab egyedi formájú.

A kész puzzle mérete: 235 x 83 cm
A doboz mérete: 43 x 30 x 11,5 cm
Darabszám: 6000
Ajánlott életkor: 15 éves kortól

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Dino Puzzle Az Eiffel-torony látképe
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Dino Pohled na Eiffelovku. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Dino Pohľad na Eiffelovu vežu. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Dino Blick auf den Eiffelturm. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Dino Blick auf den Eiffelturm.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ