A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ApF HU AlzaBoxy Q1

Dino Eiffel torony neon

Termékkatalógus
Dino Eiffel torony neon
5 1 értékelés
Puzzle 1000 darab, az ajánlott korosztály 6 éves kortól
Kód:  HRAa5279 Termékszám:  8590878541221

Dino Eiffel torony neon

Puzzle skládačkám közül a legnépszerűbb a fiúk és a lányok, nagymamák és nagyapák, nagybácsik és nagynénik. Puzzle hozza az öröm közös családi pillanatok, az öröm a sikeres zeneszerzés és fejleszti nemcsak fantázia, a képzelet, de különösen a gyermekek javítja a finom motoros készségeket.Összetett képet lehet díszíteni a falakat a lakásban, vagy szétszedni, hogy újra és újra és újra össze. 

Puzzle Eiffel-torony neon körében 1000 darab a nagyobbak. Rejtvények Starline vannak ragyogott a sötétben. A képen a leghíresebb látnivalója a párizsi, amely vonzza a turistákat, hogy Párizs a világ minden tájáról. Híres Eiffel-torony. A kép lenyűgöző hangulatú, alkotó maga biztosan nem lesz kérdése egy délután.Darab tömör és pontos, jól illeszkednek egymáshoz. Minden osztály saját, egyedi alakját.

Méretek hajtogatott puzzle: 47 x 66 cm
Doboz méretei: 43 x 30 x 5 cm
Darabszám: 1000

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Dino Eiffel torony neon
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Dino Eiffelova věž s neonem. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Eiffelova veža s neónom. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Eiffelturm mit Neon 1000 Stück. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Eiffelturm mit Neon 1000 Stück.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ