Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Akvizice ApF HU

Dino megtekintése a Machu Picchu

Termékkatalógus
Dino megtekintése a Machu Picchu
Puzzle 1000 darab, az ajánlott 15 éves kor
Kód:  HRAa7809 Termékszám:  8590878545250 Gyártó honlapja:

Dino megtekintése a Machu Picchu

Polio nagy türelemmel, a gyakorlat az ujjait, és hajrá. Lehet, hogy az elejétől kezdve úgy érzi, mint Hamupipőke elfogadó játékokat, de biztosak vagyunk benne, hogy hamarosan lehet navigálni, és verem a puzzle, akkor a szél az Ön számára. Csak össze egy 1000 darabos puzzle, mivel tartozik, és az eredmény az lesz, megéri. Keretes puzzle kilátás Machu Picchu és díszíti a falat a szobában.

A fő előnyök

  • puzzle masszív, tartós kartonból
  • cseh termék
  • körképszerű
  • Elektronikus kimenet vezérlés teljesség puzzle
  • Szórakozás az egész családnak, vagy akár magánszemélyek
  • Vonzó színes képek
  • 1000 db
  • az ajánlott 15 éves kor

panoráma puzzle

A puzzle panoráma a Machu Picchu nézzen a perui Andokban Latin-Amerikában, a Kolumbusz előtti romok az inka város. Puzzle egy cseh termelés és a teljesség szorosan nyomon követik az elektronikus kimenet a termelésben. A Logikai alkotja 1000 darab kemény és tartós kartonból magas minőségű.

Méretek hajtogatott puzzle:
96 × 32 × cm

Hagyd, hogy a tétlen agy

Puzzle megtekintése a Machu Picchu   1000 egy kiváló puzzle darabokat, hogy nem csak az Ön szórakoztatására. Akkor össze is a cég a család vagy a barátok. Puzzle de természetesen értékelik még azoknak, akik kedvelik a magányt. Repül az idő, amikor összecsukható puzzle gyorsabb, mint szeretné. És tudod, hogy az összeállítás a puzzle a tökéletes edzés az agyad? Potrénujete van a türelem, pontosság, logika, a reflexek és a memória.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Dino megtekintése a Machu Picchu
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Dino Pohled na Machu Picchu. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Pohled na Machu Picchu. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Dino Ansicht von Machu Picchu. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Dino Ansicht von Machu Picchu.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ