Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Dino Zsiráf naplementében panoráma puzzle

Termékkatalógus
Dino Zsiráf naplementében panoráma puzzle
Puzzle - 1000 darab, 15 éves kortól ajánlott
Kód:  HRAa7814 Termékszám:  8590878545304 Gyártó honlapja:
Dino Zsiráf naplementében panoráma puzzle Megszűnt

Dino Zsiráf naplementében panoráma puzzle

Vesd bele magad nagy türelemmel, tornáztasd ujjaidat. Lehet, hogy először nagyon nehéznek tűnik és teljesen elveszettnek érzed magad a darabkák között, de biztosan hamar rájössz, hogy kezdj hozzá és élvezni fogod a játékot. Egyszerűen csak rakd össze mind az 1000 puzzle darabot, igazán megéri a látvány. Bekeretezve a kész kép tökéletes dekoráció is lehet a lakásba.

A fő előnyök

  • puzzle masszív, tartós kartonból
  • cseh termék
  • körképszerű
  • ellenőrzött teljesség
  • szórakozás az egész családnak, vagy akár egyedül 
  • vonzó színes kép
  • 1000 db
  • 15 éves kortól ajánlott

Panoráma puzzle

A Panoráma puzzle lehetővé teszi, hogy ezt a csodálatos szavannai naplementét nézegesd a falon. A puzzle cseh termék, az elektronikus ellenőrzés biztosítja, hogy egyetlen darab sem hiányozzon a dobozból. A kirakós 1000 darab tartós, szilárd, erős, kiváló minőségű karton darabból áll.  

A kirakott puzzle méretei:
370 × 270 × 55 mm

Használd a fejed!

Ez az 1000 darabos kitűnő kirakós játék nem csak szórakoztat. Összeszerakhatod akár a családod vagy a barátaid társaságában is. A játékot minden bizonnyal értékelni fogják azok is, akik inkább társaság nélküli kikapcsolódásra vágynak. A kirakóssal idő gyorsabban repül, mint hinnéd. Tudtad, hogy egy puzzle kirakásae tökéletes edzés az agyad számára? Edzi a türelmet, a pontosságot, a logikát, az észlelést és a memóriát is.

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Dino Zsiráf naplementében panoráma puzzle
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Dino Žirafy při západu slunce panoramatic. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Žirafy pri západe slnka Panoramatic. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Dino Giraffen bei Sonnenuntergang panoramatic. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Dino Giraffen bei Sonnenuntergang panoramatic.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ