Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Dinoszauruszos, 3 az 1-ben Puzzle

Termékkatalógus
Dinoszauruszos, 3 az 1-ben Puzzle
Puzzle - 180db XL elem, ajánlott korosztály: 5 éves kortól
Kód:  HRAa2802 Termékszám:  8590878394032

Dinoszauruszos, 3 az 1-ben Puzzle

Puzzle - egy legendás játék, nem csak gyerekeknek. Világszerte emberek milliói alkotnak újabb és újabb formákat és képeket minden nap. Ez azonban nem csak a szórakozásról, hanem egy valódi agytornáról is szól - fejleszti a memóriát és a formafelismerést. Kínálatunkban számos motívumot és formát megtalálsz - gyermekek és felnőttek számára egyaránt. Emellett 3D szetteket is forgalmazunk.

Szereted a dinoszauruszokat? Akkor minden bizonnyal imádni fogod ezt az XL motívumot, amely a múltba repít vissza. Egészen odáig, amikor ezek a mítikus lények uralták bolygónkat. A puzzle 180 darabból áll, a csomag pedig emellett egy posztert és az elkészült forma rögzítéséhez ragasztót is tartalmaz. Ideális kikapcsolódást biztosít nem csak gyerekeknek, 5 éves kortól.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Dinoszauruszos, 3 az 1-ben Puzzle
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Dinosauři 3 v 1. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Dinosaury 3 v 1. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Dinosaurier 3 in 1. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Dinosaurier 3 in 1.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ