Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Dino Plüss Doktornő: A rendelőben

Termékkatalógus
Dino Plüss Doktornő: A rendelőben
4,0 1 értékelés
Puzzle - 24 darab, 4 éves kortól ajánlott
Kód:  HRAa2776 Termékszám:  8590878351431
Dino Plüss Doktornő: A rendelőben Megszűnt

Dino Plüss Doktornő: A rendelőben

Puzzle, egy legendás játék, mely nem csak gyermekeknek szól. Világszerte milliók és milliók imádnak különféle ábrákat kirakni a kis darabkákból. Ez nem pusztán szórakozás, de komoly szellemi erőfeszítést igénylő tevékenység, mely fejleszti a memóriát és az alakfelismerést is. Minták és típusok gazdag választékát kínáljuk, gyermekek és haladók számára egyaránt. Sőt, még 3D-s készleteket is talál a termékeink között. Így kiválaszthatja az Önnek megfelelő puzzle-t.

Ez a kiadás biztosan minden gyermeket izgalomba hoz. Ez a nagyon szép és színes puzzle Plüss Doktornőt ábrázolja a rendelőjében - mint mindig, most is sok szerető beteg veszi őt körül. A 6 éven felülieknek ajánlott játék mindenki számára ideális szórakozást nyújt.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Dino Plüss Doktornő: A rendelőben
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Dino Doktorka plyšáková: V ordinaci. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Dino Doktorka plyšáková: V kancelárii. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Dino Doktorka plyšáková: Im Büro. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Dino Doktorka plyšáková: Im Büro.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ