Akvizice ApF HU Shop roku

Vibráló bogár

Termékkatalógus
Vibráló bogár
Babakocsira rögzíthető játék - felakasztható, születéstől kezdve alkalmas
Kód:  FOB314 Termékszám:  037977801675

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Vibráló bogár

Ez a repülő bogár felakasztható az autós gyerekülésre, a babakocsira vagy a kiságyra. A színes baba vonzza a gyermek figyelmét. A rugalmas zsinór meghúzása után vibrál és csörög. A játék fejleszti a gyermeked hallását és vizuális észlelését. Ezzel megtaníthatod a gyermekednek felismerni a különböző hangok forrását. Ezt segíthetik még a csörgők és az egyéb tárgyak, amelyekkel a mindennapi életben találkozik. Továbbá nagyon fontos a vizuális észlelés ösztönzése is. Az újszülöttek látása még gyenge, de az életük első évében nagyon gyorsan fejlődik. Ezért a játék jellegzetes, kontrasztos színekben készült, hogy megragadja a gyermek figyelmét.

Ajánlott életkor:
Születéstől kezdve

A játék megfelel az Európai Parlament és Tanács 2009/48/EK számú, 2009. június 18-i, a játékok biztonságáról szóló irányelveinek és a cseh jogi szabályozás minden jogi normájának. Természetesen CE megfelelőségi nyilatkozattal is rendelkezik.

A játék többféle színváltozatban készült (lásd a termék képeit), valamint a raktárkészlet szerint kapható, azaz egyetlen konkrét változat sem választható ki. 

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:


A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Vibráló bogár Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Vibrující brouček. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Vibrujúci chrobáčik. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Vibrierender Käfer. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Vibrierender Käfer.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ