A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Velikonoce HU Velikonoce HU

EVO lila/rózsaszín

Termékkatalógus
EVO lila/rózsaszín
4,4 6 értékelés
Összecsukható roller - terhelés 50 kg, állítható kormány magasság, az ajánlott életkor: 5 éves kortól
Kód:  HRA628g Termékszám:  5050843638811

EVO lila/rózsaszín

Gyerekeid biztosan élvezni fogják ezt az összecsukható rollert, melyet könnyedén magatokkal vihettek bárhová! Ha gyerkőceid nem szeretnek iskolába menni, ezzel a rollerrel biztosan örömmel indulnak majd útnak. Könnyedén és szívesen használják majd ezt a könnyű közlekedési eszközt gyermekeid, miközben a mozgástól izmaik is fejlődnek.

Legfontosabb jellemzői

  • Alkalmas kis gyerekeknek
  • Hab fogantyú a jobb fogásért
  • Könnyen összehajtható
  • Kapacitás: 50 kg
  • Kor: 5 év

A gyermekek kedvence

A roller nagyon kemény és tartós anyagból készült, mely biztonságos játékot biztosít gyermekeidnek. 61-81 cm-ig állítható a kormányrúd, a markolatot pedig szivacs fogantyúkkal szerelték fel a kényelmes fogás érdekében. Az aljzaton található a fék, amely lehetővé a teszi a gyors, pontos megállást. PVC kerekei alkalmasak a városban való közlekedésre. A roller könnyen összecsukható és könnyen szállítható, akár metrón vagy egyéb tömegközlekedési eszközökön is. A termék maximális teherbírása 50 kg.

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: EVO lila/rózsaszín
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si EVO fialovo/růžová. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si EVO fialová / ružová. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte EVO fialovo/růžová. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte EVO fialovo/růžová.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ