Akvizice ApF HU Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Fa 3D Puzzle - Kis Ház a fán

Termékkatalógus
Fa 3D Puzzle - Kis Ház a fán
Ajánlott kor 3 éves kortól
Kód:  RBT021

Fa 3D Puzzle - Kis Ház a fán

Ponořte se do úžasného světa 3D puzzle RoboTime. Ez fából 3D puzzle áll egyes összekapcsoló eszközök fadarabok használata nélkül semmilyen eszközt, ragasztó és csavarok. Díly lze snadno vymáčknout prsty a pomocí názorného grafického návodu je složit do výsledné podoby. A készlet készült lemez, és megfelel minden igazolásokat és vizsgálatokat az európai piac számára. 3D játékokhoz tervezték minden gyermek 3 éves, de örömet is sok idősebb gyermekek számára.

Érdekes 3D puzzle - Kis Ház a fán. A ház szépen színezett és számos zug felfedezésére és a pihenést. Toy lehet kombinálni más készletek termékcsalád. Így lehetséges, hogy hozzon létre egy élénk és valóban fantáziadús világban. 

Műszaki adatok:

téma:
Ház a fán

Ajánlott kor:
3 év

anyaga:
rétegelt lemez - Balsa minősége limes

A méretei összeszerelt modell:
290 x 165 x 260 mm

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Fa 3D Puzzle - Kis Ház a fán
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Dřevěné 3D Puzzle - Domeček na stromě. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Drevené 3D Puzzle - Domček na strome. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Wooden 3D Puzzle - Kleines Haus auf dem Baum. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Wooden 3D Puzzle - Kleines Haus auf dem Baum.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ