Emise pro AP+ v app - všechny segmenty 30 dnů na vrácení

Fa játék - Tündék és ugró majom

Termékkatalógus
Fa játék - Tündék és ugró majom
Játék Motorikus készség és térbeli gondolkodás fejlesztésére alkalmas játék. Ajánlott 3 éves kortól, 2-4 játékos játszhatja
Kód:  HRAa6020 Termékszám:  4020972051752

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Fa játék - Tündék és ugró majom Megszűnt

Fa játék - Tündék és ugró majom

Az Ugró majom egy vicces fából készült játék. Remek ötlet 3 évnél idősebb gyermekek figyelmének megragadására. 2-4 gyermek játszhatja. A játékban a gyerekek megtanulják a motorikus készségek használatát és a térbeli gondolkodást. A játék hasonló a jól ismert Hop Hop játékhoz. A játék célja segíteni a majmoknak felugrani, és fennmaradni a fán. Minden játékos kap egy ugródeszkát és színes majmokat. A játék CE-jelöléssel ellátott fából készült, az EN 71-es játékok biztonságára vonatkozó európai szabványnak megfelelően. A festett részek ártalmatlanok és ellenállnak a gyermekek nyálának.

Fontosabb jellemzők

  • A játék alkalmas a gyermekek 3 éves korától
  • 2-4 játékos játszhatja
  • Vidám, színes kialakítás
  • A termék ellenőrzött minőségű fából készült
  • Tanúsítványok garantálják a biztonságos és egészséges használatot
  • Festett részek nem ártalmasak
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

Termékek: Dřevěné hry 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Fa játék - Tündék és ugró majom Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Dřevěné hry Strom skřítků a Skákající opičky. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Drevené hry Strom škriatkov a Skákajúce opičky. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Hölzernes Spiel - Feen und ein springender Affe. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Hölzernes Spiel - Feen und ein springender Affe.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ