Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Akvizice ApF HU

Fa puzzle - Shapes mozdony

Termékkatalógus
Fa puzzle - Shapes mozdony
Alkalmas 12 hónap
Kód:  BGJ127 Termékszám:  691621480632

Fa puzzle - Shapes mozdony

Bigjigs egy angol cég 1985-ben alakult, amely annak szenteli tevékenységét, hogy a legcsodálatosabb játékok fából. A fő előnye a vevői elégedettség és a megalkuvást nem ismerő elkötelezettségét a minőség és az eredetiség a felhasznált anyagok. Nechte se okouzlit tím nejpřírodnějším materiálem a poznejte, jaké to je - hrát si opravdu kvalitně, hrát si se dřevem.

Fából készült puzzle Bigjigs hogy nem csak a bizonyított minőség a márka, hanem változatos és érdekes témákat, amelyek serkentik a gyermek képzeletét. Egyszerűen válassza ki a kedvenc motívuma a gyermek, és a szórakozás lehet kezdeni. Puzzles olyan népszerű tevékenység nem csak azért, mert a gyerekek játszanak velük biztosan szórakoztatják, hanem javítja a motoros és kognitív képességeit. 

Érdekes oktatási játék a motívuma mozdonyok vonzza a vastagsága az anyag, ami a gyermekek markolat szegmensek és biztosítja a játékok biztonságát. Tartalmazza továbbá az alapja a beiktatása egyedi darab. Ezek a rejtvények is hasznosak megismerkedhessenek tele színekkel. 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Fa puzzle - Shapes mozdony
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Dřevěné puzzle - Tvary Lokomotiva. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Drevené puzzle - Tvary Lokomotíva. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Puzzles aus Holz - Formen Lokomotive. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Puzzles aus Holz - Formen Lokomotive.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ