Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Fantacolor Portable 280 darab

Termékkatalógus
Fantacolor Portable 280 darab
Építőjáték Ajánlott kor 4 éves
Kód:  HRAa1630 Termékszám:  8007905009505

Fantacolor Portable 280 darab

Stavebnice Fantacolor Portable je splněným snem každého kreativního dítěte. Ez a készlet a fejlődő finom motoros készségek, a képzelet és a kreativitás. Jön a fedélzeten, és a 280 színes csapok a világos színek, átmérőjű és alakú. A teljes készlet könnyen keresztül továbbított gyakorlati esetet. Ez lehetővé teszi, hogy érdekes színes minták és tanulni számos hasznos készség. Fantacolor hordozható készlet készült kiváló minőségű műanyag és úgy tervezték, hogy minden gyermek számára 4 éves. 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Fantacolor Portable 280 darab
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Fantacolor Portable 280 ks. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Fantacolor Portable 280 ks. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Fantacolor Tragbare 280 Stück. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Fantacolor Tragbare 280 Stück.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ