A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU AP+ plus nový vizuál

Bruder Steyr CVT 6230 traktor homlokrakodóval

Termékkatalógus
Bruder Steyr CVT 6230 traktor homlokrakodóval
5 1 értékelés
Játék autó - 1:16-os méretarányban, 3 éves kortól ajánlott, homlokrakodóval, további kiegészítők vásárlásával funkcionalitása bővíthető, élethű kidolgozás
Kód:  HRAa7455 Termékszám:  4001702030919
Bruder Steyr CVT 6230 traktor homlokrakodóval Megszűnt

Bruder Steyr CVT 6230 traktor homlokrakodóval

Tökéletes játék a kis farmereknek! Az eredeti Steyr CVT 6230 traktor élethű mása homlokrakodóval, kormányozható első kerekekkel, 1:16-os méretarányban. Az állítható magasságú emelőmű segítségével a traktorral a magasabban elhelyezkedő anyagok is könnyedén elérhetők. A rakodó kar levehető. A teljesen "üvegezett" kabin a nyitható ajtóval könnyen hozzáférhető. A tetőn elhelyezett kormánykerékkel könnyen és egyszerűen irányítható. A felnyitható motorháztetővel pedig remek játéklehetőség a motor ellenőrzése is. Számos tartozék csatlakoztatható a hátulján található, állítható magasságú horoghoz. Első ránézésre is szembetűnő a magas minőség és precíz kidolgozás – a jármű masszív anyaga és fényezése, valamint a részletek kidolgozottsága. Minden részletében megegyezik a valódi traktorral.

Nagyszerű játékokhoz és izgalmas kalandokhoz

  • A valódi Steyr CVT 6230 traktor élethű mása homlokrakodóval, 1:16-os méretarányban
  • Funkcionális, állítható és levehető emelőmű és rakodó daru, teljes üveges (polikarbonát) kabin 
  • Kormányozható első kerekek
  • Állítható magasságú horog a traktor hátsórészén
  • Kiváló minőségű, élethű kidolgozás
  • Anyaga: ABS műanyag, polikarbonát

Kiváló minőségű kivitelezés

A kiváló minőségű kivitelezés már az első pillantásra felismerhető. A jármű erős anyagból készült, fényes felületű, minden részletében kidolgozott, nincsenek feleslegesen kiálló darabkák és túlfolyások, felesleges festéknyomok. A gyártás során csak a legfinomabb és kiváló minőségű műanyagot használták – rugalmas ABS műanyagot és szilárd polikarbonátot. A legvadabb játékok mellett is hosszú élettartamot biztosít a traktornak kiváló kidoglozása. 

Tartozékok - a játék és funkcionalitás kibővítéséhez

A számos különféle kiegészítőt vásárolhatsz a járműhöz, melyekkel még nagyobb élvezet lesz a játék. Sokféle utánfutóból, emelőkarokból vagy felvonószerkezetből választhatsz, melyet a játékon elhelyezett állítható magasságú horogra és függesztőre egyszerűen csatlakoztathatsz.

 

Paraméterek

Hosszúság/mélység
38 cm Kész!
Szélesség
18,5 cm Kész!
Magasság
21,5 cm Kész!

Méret és súly

Hosszúság/mélység
38 cm Kész!
Szélesség
18,5 cm Kész!
Magasság
21,5 cm Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Bruder Steyr CVT 6230 traktor homlokrakodóval Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Bruder Farmer Steyr CVT 6230 traktor s předním nakladačem. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Bruder Farmer Steyr CVT 6230 traktor s predným nakladačom. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Farmer Bruder Steyr CVT 6230 Traktor mit Frontlader. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Farmer Bruder Steyr CVT 6230 Traktor mit Frontlader.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ