Akvizice ApF HU AlzaBoxy Q1

Scooby - Doo! mágneses tábla

Termékkatalógus
Scooby - Doo! mágneses tábla
5 1 értékelés
Kreatív szett - 4 éves kortól ajánlott
Kód:  HRAa3576 Termékszám:  5906018008968
Scooby - Doo! mágneses tábla Megszűnt

Scooby - Doo! mágneses tábla

A mágneses tábla kiváló segédeszköz gyermekeknek az írás és a rajzolás elsajátítására egy gyorsan száradó filctoll segítségével. Az örökzöld Scooby-Doo motívumaival ellátott táblán a betűk és a számjegyek gyakorlása remek móka. A kreativitás kiélésére is remek teret kínál. A tábla mindkét oldalát kemény zománcfestékkel vonták be, így a mellékelt szivacs segítségével könnyedén letörölhetők a félresikerült alkotások a tábláról, és lehet elölről kezdeni. A készlet része egy füzet is, amelyben rajzsablonok találhatók.   

Specifikációk:

Méretek:
19,5 x 12 cm

A csomag tartalma:
Törölhető tábla
Filctoll
Törlőszivacs
Füzet rajzsablonokkal


Ajánlott kor:
4+

A játék megfelel a játékok biztonságáról szóló 2009. június 18-i 2009/48 /EK európai parlamenti és tanácsi irányelvnek, és minden jogi követelménynek a magyar jogszabály értelmében. A játék CE megfelelőségi nyilatkozattal is rendelkezik.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Scooby - Doo! mágneses tábla Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Kovová tabulka Scooby - Doo!. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Kovová tabuľka Scooby - Doo. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Metall-Tisch Scooby - Doo!. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Metall-Tisch Scooby - Doo!.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ