Emise pro AP+ v app - všechny segmenty 30 dnů na vrácení

FIMO Kids 8034 - Form & Play Dínók

Termékkatalógus
FIMO Kids 8034 - Form & Play Dínók
Kreatív szett - 4x FIMO kids 42g (sárga, narancssárga, lila és zöld színben)
Kód:  HRAa2711 Termékszám:  4007817806135

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

FIMO Kids 8034 - Form & Play Dínók Megszűnt

FIMO Kids 8034 - Form & Play Dínók

A FIMO Kids készlettel a gyermek különböző témájú világokat hozhat létre a részletes és egyszerű útmutató alapján. Saját történetét mesélheti el, fantáziája szerint. A FIMO Kids egy modellező gyurma, amely kiégethető sütőben, illetve kifejezetten a gyermekek kezecskéibe lett kifejlesztve. A modellezés fejleszti a gyermek finom motorikus készségét, kreativitását és képzelőerejét azzal, hogy lehetővé teszi a saját, méretre szabott játékuk megalkotását.

Három nehézségi szintből lehet választani (könnyű, közepes, nehéz) a részletes leírások és képek kíséretében, tehát ezen kreatív készlettel élvezheti a játékot mindenki, függetlenül attól, mennyi tapasztalatuk van a modellezéssel. Minden készlet tartalmaz négy, különböző színű FIMO Kids gyurmát, háttérképet és útmutatót. A gyurma védve van a szennyeződésekkel és a porral szemben, újrazárható dobozának köszönhetően. Alkalmas 8 éven felüli gyermekeknek.

A termék tulajdonságai:

  • tökéletes struktúra a gyermek kezeibe tervezve
  • puha, könnyen formázható
  • szagtalan
  • kiégethető 30 percen belül, 110°C-on

Kiegészítő információk:

Motívum:
Dínók

Csomag tartalma:
4 FIMO kids 42g (sárga, narancssárga, lila és zöld színben)

Ajánlott korosztály:
8 éves kortól

A játék megfelel az Európai Parlamenti és Tanácsi 2009/48/EK irányelvének (2009. június 18.). Természetesen rendelkezik CE megfelelőségi nyilatkozattal is.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: FIMO Kids 8034 - Form & Play Dínók Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si FIMO Kids 8034 - Form & Play Dinosauři. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si FIMO Kids 8034 – Form & Play Dinosaury. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte FIMO Kids 8034 - Form & Play Dinosaurier. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte FIMO Kids 8034 - Form & Play Dinosaurier.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ