30 dnů na vrácení Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Fimo Soft 8020 - fekete

Termékkatalógus
Fimo Soft 8020 - fekete
5 1 értékelés
Gyurma - fiúknak és lányoknak, ajánlott életkor: 15 éves
Kód:  HRAa2694 Termékszám:  4006608811488

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Fimo Soft 8020 - fekete

A FIMO egy minőségi modellező anyag. Lehetővé teszi, hogy különböző tárgyakat, díszeket és dekorációkat készíthess. A könnyű kezelhetőség által - gyors, kézzel történő dagasztás után lágy és puha lesz. A kiválasztott téma elkészítése után sütheti a terméket a sütőben vagy főzheti vízben. FIMO lakkokat is találsz a csomagolásban az utolsó simításokhoz. A termék által nyújtott lehetőségek szinte kimeríthetetlenek. Ébreszd fel magadban a kreativitás, határ a csillagos ég!
A FIMO Soft 8020 a modellezés szerelmesei számára készült. Ennek a nagyszerű, lágy és könnyű tömegű terméknek köszönhetően hagyhatod, hogy a képzelőerőd csak úgy szárnyalljon és csodás dekorációkat kreálhass. Hozz létre mindent, amit csak kigondolsz. Az így kapott termék gyönyörűen színezhető és nehezen sérül. Képzeleted nem korlátozott. A FIMO Soft ráadásul egészségtudatos is, minőségi anyagból készült.
A FIMO Soft 8020 egy lezárt csomagolásban kerül szállításra, így könnyen tárolható és védi az anyagot a portól és egyéb szennyeződésektől. A termék kemencében süthető 30 percig 110 ° C-on.

A legfontosabb jellemzők:

  • Lágyság és kis tömeg
  • Lehetővé teszi az új árnyalatok egyszerű kikeverését
  • Kicsomagolás után rögtön modellezhetsz vele
  • Élvezd az élénk színeket
  • Könnyen süthető a termék otthoni kemencében

Szín:
Fekete

súly:
350 g

Paraméterek

Alsó korhatár
15 éves kortól Kész!

Tudni érdemes

Alsó korhatár
15 éves kortól Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Fimo Soft 8020 - fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si FIMO Soft 8020 - černá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si FIMO Soft 8020 – čierna. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte FIMO Soft 8020 - schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte FIMO Soft 8020 - schwarz.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ