AlzaBoxy Q1 30 dnů na vrácení

Fimo Soft 8020 - piros

Termékkatalógus
Fimo Soft 8020 - piros
Gyurma - 350 g
Kód:  HRAa2687 Termékszám:  4006608811297

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Fimo Soft 8020 - piros

A FIMO egy kiváló minőségű modellező anyag. Lehetővé teszi különböző dísztárgyak és dekorációk készítését. Nagyon könnyű vele dolgozni: egy rövid kézzel történő dagasztás után puha és képlékeny lesz. Miután elkészült a kívánt forma, sütőben kiégethető vagy vízben kifőzhető. A felületkezeléshez FIMO lakkok is kaphatók. A FIMO által kínált lehetőségek kimeríthetetlenek. Engedd szabadon a fantáziád, és alkoss!

A FIMO Soft 8020 a modellezés rajongóinak készült. A könnyű és puha anyagnak köszönhetően szabadjára engedheted a fantáziádat. Készíts el bármit, ami eszedbe jut - a végtermék ragyogó színű és könnyen kiégethető lesz. Ráadásul a Fimo Soft anyagok biztonságosak is.

A Fimo Soft 8020 gyurma zárt csomagolásban kapható, amely megkönnyíti a tárolást, és védi az anyagot a portól és szennyeződéstől. A gyurma sütőben 110° C-on 30 perc alatt kiégethető.

Legfontosabb előnyök:

  • Képlékeny és puha anyag
  • Megkönnyíti a különböző színek kombinációját
  • Kibontás után azonnal formázható
  • Élvezze a ragyogó színeket
  • Otthoni sütőben könnyen kiégethető

Szín:
piros

Súly:
350 g

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Fimo Soft 8020 - piros Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si FIMO Soft 8020 - červená. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si FIMO Soft 8020 - červená. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Fimo Soft-8020 - Rot. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Fimo Soft-8020 - Rot.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ