AP+ nový vizuál 30 dnů na vrácení

FIMO Soft 8020 - Zöld

Termékkatalógus
FIMO Soft 8020 - Zöld
Gyurma -
Kód:  HRAa2692 Termékszám:  4006608811389

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

FIMO Soft 8020 - Zöld

A FIMO egy nagyon jó minőségű, modurithoz hasonló modellező agyag. Különféle tárgyakat, díszeket és dekorációkat alkothat vele. Nagyon könnyű megdolgozni - elég egy kis ideig gyúrni, hogy puha és hajlékony legyen. Miután elkészült a formázással, sütőben kisütheti vagy vízben megfőzheti. A megvásárolható FIMO lakkokkal elvégezheti az utolsó simításokat. A FIMO szinte kimeríthetetlen lehetőségeket kínál. Ébressze fel magában a kreativitást! 

A FIMO Soft 8020 a modellezők kedvelőinek készült. Ennek a nagyszerűen könnyű és puha anyagnak köszönhetően elszabadulhat a fantáziája, és szabadon alkothat. Készítsen el bármit, ami csak az eszébe jut! Az elkészült termék szép színes, a sütés után pedig kemény is lesz. Semmi sem szab határt fantáziájának. A FIMO Soft gyurma nincs káros hatással az egészségre. 

A FIMO Soft 8020 gyurmát egy lezárható csomagban küldjük, amely megkönnyíti tárolását és egyúttal védi a gyurmát a porral és a szennyeződésekkel szemben. A gyurmát 30 percen át kell 110°C-on sütni sütőben ahhoz, hogy megkeményedjen.

Legfontosabb előnyök:

  • Formázható és puha gyurma
  • Könnyedén kikeverhet új színeket
  • Kicsomagolása után azonnal kezdheti a modellezést
  • Élvezze az élénk színeket!
  • A gyurmát könnyedén megkeményítheti otthona sütőjében

Szín:
zöld

Tömeg:
350 g

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: FIMO Soft 8020 - Zöld Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si FIMO Soft 8020 - zelená. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si FIMO Soft 8020 – zelená. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte FIMO Soft 8020 - Grün. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte FIMO Soft 8020 - Grün.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ