Akvizice ApF HU Shop roku

Geomag - Corinthians 55 darab kék

Termékkatalógus
Geomag - Corinthians 55 darab kék
5 1 értékelés
Építőjáték Ajánlott kor 3 éves kortól
Változat
Kód:  HRAa9020 Termékszám:  0871772006732 Gyártó honlapja:

Geomag - Corinthians 55 darab kék

KOR Geomag mágneses építési svájci minőség, amely segít fejleszteni a gyermek képzelőerő, a kreativitás és a finom motoros készségeket. Ez lehetővé teszi, hogy építsen a legkülönbözőbb formák és minták. Hagyd, hogy a gyerekek létre, kombájnok és a színe megváltozik szerint a fantáziáját! 

Legfontosabb jellemzők

  • Kreatív készletek alapján mágneses rendszer
  • Ez lehetővé teszi, hogy gyűjtsék össze a különböző lények
  • Fejleszteni kell a gyermek képzeletét
  • A szórakoztató játék, minden gyerek

Creative képződés

Alakítás lehet a tervezetet, vagy a saját fantáziáját!Ez a szórakoztató kit alapuló mágneses rendszer lehetővé teszi, hogy lefordítani különböző lények. A gyerekek szórakozhatnak a kreatív játék, mellyel létre nem csak az állatok, hanem például az idegenek különböző formájú. 

jó játék

Tvořit se dá velmi snadno! Mintegy mágneses acélgolyók vannak rögzítve mágneses alkatrészek, amelyek részei a csomagot. A készlet tartalmaz 1 olyan mágneses központ, a mágneses elemek 26, 26 őr és két szemét.

Toy megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009/48 / EK június 18-i 2009 a játékok biztonságáról és minden jogi normák szerint a cseh szabályozás. Természetesen van egy megfelelőségi nyilatkozatot.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Geomag - Corinthians 55 darab kék Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Geomag - Kor 55 dílků modrá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Geomag - Kor 55 dielikov modrá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Geomag - Corinthians 55 Stück blau. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Geomag - Corinthians 55 Stück blau.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ