A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál 30 dnů na vrácení

Geomag - Ház Mini

Termékkatalógus
Geomag - Ház Mini
Építőjáték Ajánlott kor: 5 év
Kód:  ZT071d Termékszám:  0871772003809 Gyártó honlapja:

Geomag - Ház Mini

Geomag egy csodálatos svájci építőipari, köszönhetően az egyszerű, ami végtelen sok változatban. Az alapvető építőköve a kit mágneses rudak és nikkelezett gyöngyök. Hála a mágneses elemek is a gyermekek és felnőttek betekintést titkait mágnesesség. Tervezők Geomag nemcsak nagyon szórakoztató, de biztonságos is! A készlet Geomag világ a gyerekek létrehozhatják saját világában. Ebben az esetben egy kis ház! A készlet tartalmaz egy sor színes képek a belső és külső, amely bekerül a panelek. Tovább ront a helyzeten, a termék is tartalmaz fekete-fehér képek, hogy a gyermek szabadon domalovat.

Műszaki adatok:

16 hosszú, ezüst rúd
12 golyó
8 négyzet alakú lapok
5 háromszög panelek
1 négyzet és 1 ötszögletű bázis
egy sor előre nyomtatott képek és egy sor képek festeni

Alkalmas gyerekek 5 éves


Toy megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009/48 / EK június 18-i 2009 a játékok biztonságáról és minden jogi normák szerint a cseh szabályozás. Természetesen van egy megfelelőségi nyilatkozatot.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Geomag - Ház Mini Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Geomag - House Mini. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Geomag - House Mini. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Geomag - Haus Mini. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Geomag - Haus Mini.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ