Akvizice ApF HU Shop roku

Geomag - Kids Color 40 db

Termékkatalógus
Geomag - Kids Color 40 db
5 2 értékelés
Építőjáték - Ajánlott kor 3 éves kortól
Kód:  HRAa5741 Termékszám:  0871772002529 Gyártó honlapja:

Geomag - Kids Color 40 db

Tökéletes szórakozás minden kis építő számára! Az új Geomag classic termékcsalád meglepő színeivel és hosszú mágneses elemeivel a felépíthető formáknak csak gyereke képzelete szabhat határt. Egyik előnye a készlet egyszerű kezelése és a felépített modellek stabilitása. Ezáltal kellemes időtöltés során, játékos és szórakoztató módon magyarázhatja el a gyakorlatban az alapvető fizikai elveket gyermeke számára.

Szereljen össze egy színes modellt

  • 40 elem
  • 20 hosszú, kék és zöld rúd, 18 acél golyó, 2 világoskék négyzet talapzat
  • Segít gyorsan és könnyen megérteni a mágnesesség alapelveit
  • Fejleszti a gyermek finom motorikus készségeit, képzeletét és kombinációs készségét
  • Kiváló minőségű kivitelezés, vonzó design
  • 3 éves kortól

Geomag Color

Az egyedülálló Geomag Magnetic Design Kit utódja a mágneses pálcikák könnyebb kezelését teszik lehetővé, így már 3 éves gyermekek számára is élményt jelent! A pálcák hosszabbak, átmérőjük nagyobb, ezért a felépített alakzatok is sokkal stabilabbak.

Geomag

Egyedülálló svájci játékkészlet, egy egyszerű építési rendszer, amely a mágnesesség elvén alapul. A készletben 2 négyzetes alapelem, mágneses pálcikák, és 12,7 mm átmérőjű nikkelezett golyók találhatóak. Sokféle forma, alakzat és tárgy alkotható belőle. Játékosan bevonhatja gyermekeit a mágnesesség, a fizikai törvények, a kémiai struktúrák, a geometriai formák és az építészet lenyűgöző világába. Fejleszti a kreativitást, a fantáziát, a finom motorikus mozgást és a kombinált készségeket. Az eredeti Geomag játékokat nagyon szigorú körülmények között állítják elő: csak az megy át a minőségellenőrzésen, ami 100%-os. Kitűnő kopásállóságot és teljes körű egészségügyi jóváhagyást igazol számos bizonyítvány és tanúsítvány.

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Geomag - Kids Color 40 db Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Geomag - Kids Color 40 dílků. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Geomag - Kids Color 40 dielikov. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Geomag - Kids Color 40 Teile. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Geomag - Kids Color 40 Teile.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ