A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 ApF HU

Geomag - Kids Panels 22 db

Termékkatalógus
Geomag - Kids Panels 22 db
Építőjáték Ajánlott kor 3 éves kortól
Kód:  HRAa5742 Termékszám:  0871772004509 Gyártó honlapja:

Geomag - Kids Panels 22 db

Tökéletes szórakozás minden kis építők!A tartomány a klasszikus kialakítás készletek Geomag egészíti töltőanyag panelek árnyalatú narancssárga és piros. A készlet lehetővé teszi, hogy tárgyakat és geometriai formák pontosan úgy, ahogy a gyerekek képviseltetik magukat. Kellemes szabad idő, amely emellett játékos és szórakoztató módon, hogy segítsen megmagyarázni és bizonyítani a gyakorlatban az alapvető fizikai elvek. 

Építsd meg a kastélyt kell rózsaszín

  • 22 rész
  • Színes panelek, nikkel golyók és a hosszú mágneses rúd korlátlan teret a fantázia
  • Segít, hogy gyorsan és könnyen érthető alapelveit mágnesesség
  • Fejleszti a finom motoros készségek a gyermek, a képzelet és a kombinációs készség
  • Kiváló minőségű kivitelezés vonzó design
  • Alkalmas gyermekeknek 3 éves

Geomag színes panelek

Kiterjesztése egyedi mágneses Construction Kit Geomag színes töltőanyag panelek, amellyel könnyen létrehozhat egy zárt teret az összeszerelt tárgyak, ami növeli a tervezési lehetőségek, miközben készletek összeszerelt modell a magasabb fokú valódi megjelenést. 

Geomag

Jedinečná švýcarská konstrukční stavebnice vyznačující se jednoduchým stavebním systémem založeným na principu magnetismu. Az alapvető építőkövei mágneses rudak és nikkelezett gyöngyök átmérője 12,7 mm. Ez lehetővé teszi, hogy a nagyszámú különböző formák, minták és tárgyak. Egy játékos módon, és a gyerekek hozzák a lenyűgöző világába mágnesesség, a fizika törvényei, kémiai szerkezetek, geometriai alakzatok és az építészet. Ez elősegíti a kreativitást, a képzelet, a finom motoros készségek és kombinációs készség. Az eredeti Geomag termelődik nagyon szigorú feltételek tűréssel csak a sorrendben egy századrésze milliméter. Jellemzője a kiváló kopásállóság és abszolút egészséges megerősíti számos bizonyítványok és igazolások. 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Geomag - Kids Panels 22 db Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Geomag - Kids Panels 22 dílků. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Geomag - Kids Panels 22 dielikov. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Geomag - Kids Panels 22. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Geomag - Kids Panels 22.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ