Geomag - Gbaby Sea large

Termékkatalógus
Geomag - Gbaby Sea large
4,0 1 értékelés
Építőjáték - a legkisebbek számára, 10 hónapos kortól ajánlott
Kód:  HRAa5788 Termékszám:  0871772000938 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Geomag - Gbaby Sea large

Ez a kreatív gyermekjáték ideális ajándék a legkisebbek számára. Speciális gumi anyagának köszönhetően a gyermekek mint fogínymasszírozót is használhatják, műanyag részei pedig csörgő játékként, vagy vízbe is magukkal vihető játékként szolgálnak. Anyaga az egészségre ártalmatlan, nem kell aggódnia gyermeke biztonságáért. Az építő minden része mosogatógépben is mosható. A játék 10 hónapos kortól ajánlott.

Geomag megoldásának köszönhetően ösztönzi a gyermek kreativitását. Egy olyan mágneses építőről van szó, amely tengeri állatos formákból áll, és számtalan összerakási lehetőséget kínál, ezáltal fejleszti a gyermek fantáziáját már egészen kicsi kortól. A játékot Svájcban tervezték, és ott is gyártják. Ez a játék teljesen biztonságos, és garantálja a kiváló minőséget.

A csomag tartalma:

  • 2 × Geobaby - kocka
  • 8 × Geobaby - félgömb
  • 5 × Geobaby - kis állat
  • 4 × Geobaby - henger
 
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Geomag - Gbaby Sea large Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Geomag - Gbaby Sea large. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Geomag - Gbaby Sea large. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Geomag - große Gbaby Sea. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Geomag - große Gbaby Sea.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ