Shop roku 30 dnů na vrácení

Geomag - Wheels B

Termékkatalógus
Geomag - Wheels B
4,0 1 értékelés
Építőjáték Ajánlott kor: 5 év
Kód:  HRAa5794 Termékszám:  0871772007067 Gyártó honlapja:

Geomag - Wheels B

Tökéletes szórakozást a kis versenyző! Készítsd el a saját szupergyors mágneses autó, és nyerjen minden versenyen. Balesetek? Semmi baj. Csak néhány másodperc, és a javítás befejeződött. Ez úgy hangzik, mint egy álom, hogy mi lehet ennek az mágneses készlet könnyen tölthet. A beállított megtalálható köpenyét egy versenyautó egy nagyon vonzó design, mágneses alkatrészek összeszereléséhez a mozdony belső mechanizmusok, továbbá kiesés mechanizmus képes nyújtani, mint egy gyufásdoboz csodálatos kezdősebességgel.    

Mágneses szupergyors gyufásdoboz

  • 22 tartalmazza: műanyag váz autó, mágneses rudak, nikkel golyók, kerekek
  • Ejekciós mechanizmus növeli a kezdeti sebesség
  • Ez lehetővé teszi, hogy könnyen és gyorsan megérteni az alapvető elveket a mágnesesség és a működő bérbeadás
  • Fejleszti a finom motoros készségek a gyermek, a képzelet és a kombinációs készség
  • Kiváló minőségű kivitelezés vonzó design
  • Alkalmas gyerekek 5 éves

Geomag kerekek

Népszerű sorozat egyedülálló mágneses építés Geomag készletek. Umožňuje sestavit si s pomocí plastových skeletů, poniklovaných kuliček, magnetických tyčinek a kol plně funkční super autíčko!Minden jellemzi egy nagyon vonzó design és a képesség érhető el igen nagy sebességgel. Tekintettel arra, hogy a mágneses komponensek lényegében elpusztíthatatlan és ütközések és balesetek sem jelentenek problémát. Csak gyorsan újjáépíteni, és mehet tovább!  

Geomag

Jedinečná švýcarská konstrukční stavebnice vyznačující se jednoduchým stavebním systémem založeným na principu magnetismu. Az alapvető építőkövei mágneses rudak és nikkelezett gyöngyök átmérője 12,7 mm. Ez lehetővé teszi, hogy a nagyszámú különböző formák, minták és tárgyak. Egy játékos módon, és a gyerekek hozzák a lenyűgöző világába mágnesesség, a fizika törvényei, kémiai szerkezetek, geometriai alakzatok és az építészet. Ez elősegíti a kreativitást, a képzelet, a finom motoros készségek és kombinációs készség. Az eredeti Geomag termelődik nagyon szigorú feltételek tűréssel csak a sorrendben egy századrésze milliméter. Jellemzője a kiváló kopásállóság és abszolút egészséges megerősíti számos bizonyítványok és igazolások. 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Geomag - Wheels B Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Geomag - Wheels B. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Geomag - Wheels B. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Geomag - Wheels B. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Geomag - Wheels B.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ