Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

Szófia hercegnő négyoldalas játszósátor

Termékkatalógus
Szófia hercegnő négyoldalas játszósátor
5 3 értékelés
75 x 90 x 75 cm, 3 éves kortól ajánlott
Kód:  HRAa2241 Termékszám:  5019008866391
Szófia hercegnő négyoldalas játszósátor Megszűnt

Szófia hercegnő négyoldalas játszósátor

Egy játszósátor Szófia hercegnő népszerű rajzfilmes alakjával ideális menedékhely lesz minden kislány számára. A sátorban csodálatosan el lehet majd bújni, de kényelmes játszani és pihenni is. Kül- és beltéri használatra egyaránt alkalmas. Egyszerűen, pillanatok alatt felállítható és összehajtható, könnyű mosható anyagból készült. Saját titkos királyság építésére 3 éves kortól ajánlott. 

Műszaki adatok:

Téma:
Szófia hercegnő

méretek:
90 x 75 x 75 cm

Ajánlott kor:
3+

A játék megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009/48 / EK irányelvének (2009. június 18.) a játékokok biztonságáról és a cseh szabályozás minden jogi normájának. Természetesen megfelel a CE-nek.

Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Szófia hercegnő négyoldalas játszósátor Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Dětský stan 4-boký - Sofie první. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Detský stan štvorboký - Sofia prvá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Kinderzelt 4-Hüften - Sofia zuerst. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Kinderzelt 4-Hüften - Sofia zuerst.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ